ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συνάντηση Μητσοτάκη - Αγγελόπουλων για το θέμα της παραχώρησης του ΣΕΦ στους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Συνάντηση Μητσοτάκη - Αγγελόπουλων για το θέμα της παραχώρησης του ΣΕΦ στους ερυθρόλευκους
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητώντας για το θέμα της παραχώρησης του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για το θέμα της παραχώρησης στου ΣΕΦ στους "ερυθρολεύκους".

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό για την εύρεση μίας βιώσιμης λύσης για το Στάδίο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του το γήπεδο, με τις επαφές να αναμένεται να συνεχιστούν, προκειμένου να λυθούν τα θέματα που έχουν εμποδίσει αυτή την μεταβίβαση τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ αναφέρθηκαν δύο φορές τους τελευταίους μήνες στο θέμα της παραχώρησης του ΣΕΦ, τόσο στην παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ, όσο και στην παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι συζητήσεις κρατούν πάνω από τρία χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει εξέλιξη, ενώ παράλληλα στάθηκαν και στο πλεονέκτημα που είχε ο Παναθηναϊκός AKTOR από την στιγμή που έχει περάσει στα χέρια του το ΟΑΚΑ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμα οι Άκης Σκέρτσος (Υπουργός Επικρατείας), Γιάννης Βρούτσης (Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού), Γιώργος Μυλωνάκης (Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό), Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού) και Στέλιος Κουτνατζής (Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ