ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το Depth Chart των ερυθρόλευκων μετά από την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ

-        (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
- (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώνεται το ρόστερ και το Depth Chart του Ολυμπιακού μετά από την μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στο λιμάνι, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός έκανε το μπαμ που περίμενε εδώ και εβδομάδες, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Πειραιά, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στον ερυθρόλευκο κόσμο.

Οι Πειραιώτες έχουν ξανά στο ρόστερ τους τον MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague, δυναμώνοντας σημαντικά την γραμμή ψηλών τους, αλλά και το ελληνικό στοιχείο, αφού ο Βεζένκοβ είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι έχουν 15 παίκτες με συμβόλαιο, οι οποίοι χωρίζονται σε 9 ξένους (αν και υπάρχει ο αστερίσκος του Κίναν Έβανς, ο οποίος είναι τραυματίας και θα πατήσει παρκέ κάποια στιγμή μέσα στο 2025, άρα αρχικά οι ξένοι θα είναι 8) και 6 γηγενείς. Όπως δήλωσαν και επίσημα οι πρόεδροι της ομάδας, στο περιθώριο της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ, δεν επίκεινται άλλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Για την ακρίβεια, ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος σημείωσε: "Με βάση τις συζητήσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το ρόστερ μας έχει κλείσει. Ίσως είναι κι ένα καλοκαιρινό σπορ κάποιων site -δεν ξέρω ίσως να παρακινούνται και από μάνατζερς- το να μετακινούν παίκτες λες είναι κάποιο ριάλιτι ή κάποιο βίρτουαλ παιχνίδι. Να αλλάζουν οι παίκτες, δανεισμοί, πωλήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ της ιστορίας του. Έχει μία απίστευτη εξάδα στους ψηλούς. Η δική μου φιλοσοφία, την οποία ασπάζεται και ο προπονητής, είναι ότι η χρονιά έχει 80 αγώνες σε Ελλάδα και EuroLeague. Όλοι είναι χρήσιμοι. Είναι στατιστικά αδύνατο να μη συμβούν κάποιοι τραυματισμοί, κάτι που βέβαια το απευχόμαστε. Άρα όλοι είναι χρήσιμοι, έχουν συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και θα μείνουν στον Ολυμπιακό για να κατατήσουν τίτλους με τον Ολυμπιακό".

Το Depth Chart του Ολυμπιακού

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Λούκα Βιλντόσα, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Κίναν Έβανς (τραυματίας - επιστρέφει το 2025).
  • SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σακίλ ΜακΚίσικ.
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
  • PF: Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ.
  • C: Μουστάφα Φαλ, Νικόλα Μιλουτίνοβ, Μόουζες Ράιτ.
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ