ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το Depth Chart των ερυθρολεύκων μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοβ

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώνεται το Depth Chart του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν 2024/25, ο Ολυμπιακός είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να τραυματίζεται στην προπόνηση, να παθαίνει διάστρεμμα β' βαθμού και να χρειάζεται να μείνει στα πιτς για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Πέρα από τον Σέρβο σέντερ, στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα υπάρχει από το τέλος της περσινής σεζόν ο έτερος βασικός ψηλός της ομάδας, Μουσταφά Φαλ, ενώ παροπλισμένος είναι και ο νεοφερμένος Κίναν Έβανς, ο οποίος υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα τον περασμένο Μάιο, όταν αγωνιζόταν ακόμα στη Ζάλγκιρις. Οι ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Αμερικανό γκαρντ πριν από το ατυχές αυτό συμβάν και προχώρησαν κανονικά στο deal, μετά από μία απαραίτητη αναπροσαρμογή στις απολαβές του παίκτη.

Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός θα μπει στις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν με τρεις παίκτες να βρίσκονται στα πιτς και τον Μόουζες Ράιτ να είναι πλέον ο μοναδικός κλασικός σέντερ που είναι διαθέσιμος. Λεπτά στο "5" αναμένεται να πάρει φυσικά και ο Φιλίπ Πετρούσεβ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοβ

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
  • SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα, Σακίλ ΜακΚίσικ
  • SF: Εβάν Φουρνιέ, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης
  • PF: Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ
  • C: Μόουζες Ράιτ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ