ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το Depth Chart των "ερυθρολεύκων" όσο περιμένουν την επιστροφή του Φαλ

Ο Πετρούσεβ μαζί με τον Ράιτ
Ο Πετρούσεβ μαζί με τον Ράιτ EUROKINISSI SPORTS - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Δείτε πώς διαμορφώνεται το Depth Chart του Ολυμπιακού με τον Μουσταφά Φαλ εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

Ο Ολυμπιακός είδε τον Μουσταφά Φαλ να γλιτώνει το χειρουργείο, με τον Γάλλο πάντως να παραμένει πάντως εκτός δράσης και να συνεχίζει την αποθεραπεία του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι (κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο).

Με τον Γάλλο προς το παρόν στα πιτς, αλλάζουν αυτόματα και τα δεδομένα στο Depth Chart και το ροτέισον των "ερυθρολεύκων", αφού ο Φαλ ήταν ο βασικός σέντερ της ομάδας και σημείο αναφοράς της σε άμυνα και επίθεση την τελευταία τριετία.

Πλέον, την θέση του σέντερ θα καλύπτει η τριάδα των Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μόουζες Ράιτ και Φιλίπ Πετρούσεβ, με τον τελευταίο να περνάει χρόνο - αν χρειαστεί - και σε θέση πάουερ φόργουορντ.

Δεδομένου πάντως ότι στο 4 υπάρχουν οι Σάσα Βεζένκοβ και Άλεκ Πίτερς, η λογική λέει ότι το ξεκίνημα της σεζόν θα βρει τους Πετρούσεβ και Ράιτ να παλεύουν για χρόνο συμμετοχής ως back up του Μιλουτίνοβ, κάτι που ενδεχομένως να αλλάζει ανάλογα με τον εκάστοτε αντίπαλο. Ο Πετρούσεβ βέβαια έχει την δυνατότητα - και το έχει κάνει - να συνυπάρξει τόσο με τον Μιλουτίνοβ, όσο και με τον Ράιτ στην ίδια πεντάδα.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα, ιδού πώς διαμορφώνεται πλέον το ροτέισον των "ερυθρολεύκων".

Το Depth Chart του Ολυμπιακού
PG: Τόμας Γουόκαπ, Λούκα Βιλντόσα, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Κίναν Έβανς (τραυματίας)
SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ
PF: Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς
C: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ, Μουσταφά Φαλ (τραυματίας)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ