ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το νικητήριο πεταχτάρι του Πρίντεζη μέσα από το παρκέ και το δώρο των Αγγελόπουλων με "άρωμα" από το 2000

Ολυμπιακός: Το νικητήριο πεταχτάρι του Πρίντεζη μέσα από το παρκέ και το δώρο των Αγγελόπουλων με "άρωμα" από το 2000
PRINTSCREEN

Το δώρο των προέδρων του Ολυμπιακού, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, στον Γιώργο Πρίντεζη, η αναδρομή στο 2000 και η αναμνηστική φωτογραφία στη μεγάλη βραδιά του εμβληματικού φόργουορντ των Πειραιωτών.

Η συγκινητική βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τα είχε όλα: Απόσυρση φανέλας, νικητήριο καλάθι, δώρα και έντονα συναισθήματα.

Ο εμβληματικός φόργουορντ του Ολυμπιακού, που πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας των ερυθρόλευκων βλέποντας τη φανέλα του να υψώνεται στον ουρανό του ΣΕΦ, έκλεισε με κινηματογραφικό τρόπο την παρουσία του στα παρκέ αγωνιζόμενος στο φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα, σημείωσε 5 πόντους, οι 2 εκ των οποίων χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της καρδιάς του.

Τα πλάνα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αποκαλύπτουν μια άλλη όψη από το νικητήριο καλάθι του "Πρι", μετά από όμορφη κίνηση και τη χαρακτηριστική εκτέλεση με το "πεταχτάρι".

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, παρέδωσαν ένα μεγάλο κάδρο στον "Πρι", στο οποίο απεικονίζονται εκατοντάδες άρθρα και στιγμές του και διακρίνεται σε πρώτο πλάνο (αριστερά) η πρώτη του φωτογραφία με τη φανέλα των Πειραιωτών, από τότε που ήταν 15 ετών, το μακρινό 2000.

Στη δεύτερη φωτογραφία (δεξιά) δεσπόζει το στιγμιότυπο από τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του, στον μικρό τελικό του Final Four της EuroLeague στο Βελιγράδι (2022).

"Αυτή είναι η πρώτη μου φωτογραφία στον Ολυμπιακό, όταν ήμουν 15 χρόνων, που είναι η πρώτη μου ομάδα. Η άλλη είναι από το τελευταίο ευρωπαϊκό μου παιχνίδι μπροστά σε 13.000 κόσμο στο Βελιγράδι", δήλωσε ο Πρίντεζης, μιλώντας στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ