EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Δε με ξάφνιασε ο Καλάθης"

Ομπράντοβιτς: "Δε με ξάφνιασε ο Καλάθης"
INTIME SPORTS

Στη μικτή ζώνη, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν ξαφνιάστηκε από την απόδοση του Νικ Καλάθη, ενώ εξήρε την προσπάθεια των παικτών του και κυρίως την αντίδρασή τους στο ζον πρες της Σιένα

Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού το είχε πει από μέρες. Πρέπει η ομάδα να γνωρίζει πως να αντιδράσει ανά πάσα στιγμή στο γήπεδο καθώς η Σιένα αρέσκεται σε πολλές αλλαγές στην άμυνά της. Αυτό έκαναν λοιπόν, οι "πράσινοι".

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε κατευθυνόμενος στη συνέντευξη Τύπου: "Δεν ξέρω τι νομίζουν οι άλλοι. Μπορεί κάποιοι να φοβήθηκαν στο α' ημίχρονο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και απλά τους ζήτησα να είναι πιο συγκεντρωμένοι.

Όταν είσαι σε ένα ημιτελικό δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Είναι δύσκολα ματς. Τα επιθετικά ριμπάουντ της Σιένα ήταν πολύ σημαντικά για τους Ιταλούς και τους έδωσαν λύσεις, ωστόσο όταν εμείς βελτιωθήκαμε σε αυτό

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την προσπάθεια των παικτών του: "Η άμυνα και πάλι ήταν το κλειδί. Αντιδράσαμε καλά στο ζον πρες που έπαιξε η Σιένα στην γ' περίοδο. Είχαμε σωστές επιλογές στο παιχνίδι μας.

Είναι ίσως περίεργο για κάποιους. Αλλά εμένα δεν με εκπλήσσει η απόδοσή του. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα. Μπορεί να έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και να ξάφνιασε κάποιους αλλά εμένα όχι. Το περίμενα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ