ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Κόσμια ατμόσφαιρα"

Ομπράντοβιτς: "Κόσμια ατμόσφαιρα"
Ομπράντοβιτς

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο απόλυτο ντέρμπι της Α1 με τον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που δήλωσε ότι σέβεται τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε δυνατή προπόνηση και προετοίμασε τους παίκτες του για το ντέρμπι.
Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θέλει προσοχή και συγκέντρωση από την δική μας πλευρά. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας τον οποίον σεβόμαστε απόλυτα και θα πρέπει να παλέψουμε κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη που θέλουμε".

" Περιμένουμε την παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι πρέπει να δημιουργήσουν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν με την συμπαράσταση τους την ομάδα να φτάσει στον στόχο της. Θα πρέπει να μας ενισχύσουν μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και να μας βοηθήσουν μόνο με τις φωνές τους και τα συνθήματα τους".

Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στις 20:00, ενώ μετά την επιστροφή του στη δωδεκάδα, στο ματς με την Έφες Πίλσεν, ο Μάικ Μπατίστ, συμμετάσχει μετά από αρκετό καιρό και στην Α1.

Μπατίστ: " Πίστωση χρόνου"

Για την επιστροφή του στη δράση, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Μάικ Μπατίστ, που έπλεξε το εγκώμιο του Ομπράντοβιτς: " Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που αγωνίστηκα. Είναι περίεργο συναίσθημα να μένεις εκτός για τόσο μεγάλο διάστημα. Χαίρομαι, όμως που επέστρεψα. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου χθες να νικήσει. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να γίνω αυτός που ήμουν".

" Κάθε ημέρα, όμως προπονούμαι απέναντι σε κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Γι΄ αυτό και δεν θα χρειαστώ μεγάλο διάστημα".

" Ελπίζω να παραμείνω υγιής και να αγωνίζομαι όπως πριν τον τραυματισμό μου. Όσο για τον αγώνα, γνωρίζαμε πως η Εφές Πίλσεν είναι μία σκληρή ομάδα. Έπρεπε να παίξουμε επιθετικά και στα δύο μισά του γηπέδου".

Συνεχίζεται η προπώληση
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται από τη Θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η προπώληση των εισιτηρίων, για το ντέρμπι, αλλά και για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Την Παρασκευή το εκδοτήριο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 20:00 και το Σάββατο, θα λειτουργήσει από τις 10:00 ως τις 18:00. Εν συνεχεία τα εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, η Θύρα 10 θα ανοίξει την Κυριακή και την Καθαρή Δευτέρα από τις 11.00-19.00 και την προσεχή Τρίτη από τις 10.00-18.00.

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ