ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Να αλλάξουμε τσιπ"

Ξεχνάει Ευρωλίγκα-κύπελλο και... αλλάζει τσιπ ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο "Ζοτς"

Αυτό τόνισε -μεταξύ αλλων- κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος τόνισε: "Θα πρέπει να αλλάξουμε τσιπ, καθώς επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε απέναντί μας τον Άρη, μια ομάδα που παίζει καλά απέναντί μας, είναι ένας αντίπαλος τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και σεβασμό.

Ο Άρης προσπαθεί να παίξει δυνατά στην άμυνα, προσπαθούν να αλλάξουν το παιχνίδι και το ρυθμό της μέσω αυτής, χρησιμοποιούν παγίδες.

Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι να μην σκεφτούμε είναι να σκεφτόμαστε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Έχουμε τρία σημαντικά παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο και αυτά είναι αυτά στα οποία πρέπει να εστιάσουμε. Μετά θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε και τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι η νίκη, όπως και την παρουσία του κόσμου. Τους θέλουμε να είναι δίπλα μας"





.

Περπέρογλου: "Τον καλύτερο μας εαυτό"

Στο μεταξύ ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε: "Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο αγώνας με τον Άρη θα είναι δύσκολος. Όσο και σημαντικός. Το μυαλό μας πρέπει να εστιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση.

Έχουμε μπροστά μας σημαντικούς αγώνες για το πρωτάθλημα και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ξέρουμε ότι πρέπει να εστιάσουμε σε αυτούς και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Πρέπει να βρούμε τη σταθερότητα στην απόδοσή μας και να συνεχίσουμε με καλύτερες εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Το γεγονός ότι ο αγώνας με τον Άρη είναι στο ΟΑΚΑ είναι ένα συν για εμάς, καθώς περιμένουμε να βιώσουμε για μία ακόμη φορά τη συμπαράσταση και παρουσία του κόσμου μας.

Είναι κάτι που πάντα μετράει για εμάς, πάντα μας βοηθά να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και αυτή τη φορά"





.

Εισιτήρια και εκπλήξεις

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19.00 και θα μεταδοθεί από το ΣΚΑΙ. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και η ΚΑΕ με ανακοίνωση της, επεσήμανε ότι: "Τα εισιτήρια θα διατίθενται αύριο από τις 11π.μ. ως τις 4μ.μ. από την θύρα 10 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" από τις 4μ.μ. στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Από την ΚΑΕ ανακοινώθηκε επίσης ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στο επίσημο σάιτ της ομάδας.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ