ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Να βελτιωθούμε για το 2-0"

Ομπράντοβιτς: "Να βελτιωθούμε για το 2-0"
ομπραντοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Βελτίωση για νίκη στο Ελληνικό", ξεκαθάρισαν Όμπράντοβιτς και Παβίτσεβιτς στη συνέντευξη Τύπου

" Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Πιστεύω ότι με την εμφάνιση στην Ευρώπη, μας ανέβασαν όλους στην Ελλάδα ένα επίπεδο ψηλότερα και πρέπει να τους δείχνουμε σεβασμό", είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

" Για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση με την καλύτερη φυσική και ψυχολογική κατάσταση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε. Αλλιώς, όπως λέμε θα βρισκόμαστε σε έναν αγώνα για την επιβίωσή μας και τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ άσχημα. Δεν ήρθαμε έτοιμοι και δεν διατηρήσαμε την απαραίτητη ψυχική και φυσική ισχύ μας".

" Σε όλο το παιχνίδι ακολουθούσαμε τον Παναθηναϊκό στο σκορ και δεν ήμαστε ανταγωνιστικοί. Από την καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, και την προσωπική απόδοση ορισμένων παικτών, μειώσαμε στο τέλος, αλλά πιστεύω ότι δεν ήμαστασν ανταγωνιστικοί όσο έπρεπε στο ματς. Θα ήθελα να το καταφέρουμε αυτό στο επόμενο ματς των πλέι οφ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, γι' αυτή την καθαρή νίκη".

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο κορυφαίος των "κυανερύθρων", Εντέρ Αρσλάν: " Για να νικήσεις τον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίζεις τέλεια παντού. Κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση, ενώ ήμασταν και άτυχοι. Στο δεύτερο ματς θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Αφού ευχαρίστησε τον Λούκα Παβίτσεβιτς, για τα καλά του λόγια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε για το παιχνίδι: " Ένα πρόβλημα που είχαμε από την αρχή, ήταν το επιθετικό ριμπάουντ και όπως είπε ο Λούκα στο τέλος, η ατομική ικανότητα έφερε το ματς στους 3 πόντους. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο, που από την αρχή της σεζόν δεν έχει παρατήσει παιχνίδι και παρά τη διαφορά που είχαμε, κυνηγούσε".

" Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, όταν ακούστηκε η φωνή του μας έδωσε παλμό και ώθηση κάνοντας τους παίκτες να αισθάνονται διαφορετικά. Αναμφισβήτητα και για μας, αυτό το παιχνίδι είναι παράδειγμα ώστε να βελτιωθούμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη και στο Ελληνικό".

Τέλος, ο Δήμος Ντικούδης, τόνισε: " Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος παίζει καλά αλλά θέλουμε τις τρεις νίκες για να περάσουμε στον τελικό. Πάμε στο Ελληνικό και θέλουμε το 2-0".











TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ