ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Πάμε για το αήττητο"

Ομπράντοβιτς: "Πάμε για το αήττητο"
Ομπράντοβιτς

Μεγάλη προσοχή για να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός το αήττητο, συνέστησε ο Παναθηναϊκός ενόψει του παιχνιδιού με τη Μάλαγα

" Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλής ποιότητας, η οποία "ανέβασε στροφές" μετά το κακό ξεκίνημά της στην Ευρωλίγκα και τώρα φαίνεται να είναι πολύ επικίνδυνη. Οι πρόσφατες εμφανίσεις της ήταν άριστες και εμείς πρέπει να παίξουμε πραγματικά συγκεντρωμένα, προκειμένου να παραμείνουμε αήττητοι στον δεύτερο όμιλο", είπε ο "Ζοτς" στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί φέτος και σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε έναν αγώνα εντός έδρας. Επιπρόσθετα, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους και τους εαυτούς μας και να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Η μόνη ανησυχία μας έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Τόνι Ντελκ. Δεν έκανε προπόνηση την Τρίτη και δεν είμαι σίγουρος εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί με την Ουνικάχα".

Τσαρτσαρής: " Καμία σχέση με πέρυσι"
Για δύο διαφορετικές ομάδες σε σχέση με πέρυσι, μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα στην άμυνα: " Όλοι γνωρίζουν πόσο ικανή είναι η Ουνικάχα Μάλαγα ως ομάδα. Δεν έχει σημασία εάν έχουν μια ή τέσσερις νίκες στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής. Πάντα ήταν μια άξια σεβασμού ομάδα κι αν θέλουμε να συνεχίσουμε επιτυχώς, πρέπει να παίξουμε πραγματικά δυνατά και να φροντίσουμε τη δουλειά στην έδρα μας".

" Το γεγονός ότι η Μάλαγα μας νίκησε δύο φορές στη διάρκεια της περιόδου 2005-06 δεν έχει καμμία σημασία. Ο Παναθηναϊκός και η Ουνικάχα είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες σε σύγκριση με πέρυσι και ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε, εάν δείξουμε τον πραγματικό εαυτό μας. Τώρα που επέστρεψε στη δράση ο Μάρκους Μπράουν, η Μάλαγα φαίνεται πλήρης, επομένως πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι αμυντικά, προκειμένου να σημειώσουμε άλλη μια νίκη".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ