ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Τεράστια η Μακάμπι"

Ομπράντοβιτς: "Τεράστια η Μακάμπι"
Ομπράντοβιτς

Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟ, να γεμίσει το ΟΑΚΑ, έστειλε το Ζ. Ομπράντοβιτς, για το παιχνίδι με τη Μακάμπι

" Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί μαζικά. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωλίγκα η ομάδα μας είναι πρώτη στην προσέλευση φιλάθλων. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έρθουν να μας βοηθήσουν όπως εκείνοι ξέρουν και το κάνουν από την αρχή της χρονιάς. Τους περιμένουμε να έρθουν σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό", είπε πρώτα από όλα ο προπονητής των "πρασίνων", που ανέλυσε στη συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνισθεί η ομάδα του.

" Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Από τα πιο σημαντικά, γιατί παίζουμε με έναν απευθείας αντίπαλό μας για την πρώτη θέση του ομίλου. Σεβόμαστε απόλυτα την Μακάμπι. Ασχέτως με τις αλλαγές στο ρόστερ και στο τεχνικό τιμ, η Μακάμπι αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο που αγωνιζόταν μέχρι και πέρυσι. Η φιλοσοφία της είναι αναλλοίωτη. Στην επίθεση προσπαθεί να βγάλει όσους περισσότερους αιφνιδιασμούς γίνεται. Για εμάς ο δρόμος για τη νίκη είναι ξεκάθαρος και περνά μέσα από την άμυνα".

"Δεν ξεχωρίζω κάποιον"

Όταν ο Σέρβος κόουτς, ρωτήθηκε ποιον παίκτη ξεχωρίζει από το ρ΄σοτερ της Μακάμπι, αυτός δεν θέλησε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα: " Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον ιδιαίτερα, γιατί η Μακάμπι είναι με μεγάλο βάθος στον πάγκο της και ποιότητα. Μπορεί να έφυγαν αρκετοί παίκτες, όμως, παραμένει μια τεράστια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Για εμάς το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς δεν αποτελεί crash test. Έχουμε δώσει έξι παιχνίδια και έχουμε ακόμη πολλά να δώσουμε. Αν κερδίσουμε θα έχουμε μεγάλο αβαντάζ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου".

"Απόντες οι Σισκάουσκας και Τομάσεβιτς"

Όσον αφορά στις απουσίες του Παναθηναϊκού, ο ¨Ζοτς", είπε: " Δεν θα παίξουν οι Σισκάουσκας και Τομάσεβιτς. Δεν είναι καν σε θέση να λάβουν μέρος στην προπόνηση. Αντίθετα, ο Ντικούδης ενσωματώθηκε χθες στην προετοιμασία και πιθανότατα θα δώσει το "παρών".

Θανάσης: " Ελάτε, αλλά... κόσμια"

Τέλος Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, έδωσε το δικό του μήνυμα: " Παρακαλώ τους φιλάθλους μας να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο και να έχουν κόσμια συμπεριφορά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και από άποψη ήθους".







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ