EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς:"Θέλουμε νίκη και διαφορά"

Ομπράντοβιτς:"Θέλουμε νίκη και διαφορά"
Μπατιστ Ντικουδης

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ετοιμάζονται για ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν απέναντι στη Σιένα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα σχολίασε: " Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα πριν από ένα παιχνίδι που μοιάζει με τελικό για τον Παναθηναϊκό. Η Σιένα είναι μία πολύ καλή ομάδα, την οποία γνωρίζουμε αρκετά και στόχος μας είναι η νίκη και η κάλυψη των εννέα πόντων από την ήττα του πρώτου αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν και έχει την ποιότητα να ξεπερνά τέτοια εμπόδια. Επίσης, οι φίλαθλοί μας θα μας βοηθήσουν γι' ακόμη μία φορά, καθώς θα γεμίσουν το γήπεδο. Περιμένω από την ομάδα μου είναι να δείξει τις ικανότητες της."

Ο Δήμος Ντικούδης τόνισε:" Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να κερδίσουμε τη Σιένα και να καλύψουμε τη διαφορά. Ξέρουμε ότι δύο νίκες θα μας οδηγήσουν στην πρώτη θέση του ομίλου και αυτές θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε στους δύο τελικούς που μένουν στη φάση στο Τοπ 16.

Έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις και όλοι νιώθουμε ότι θα πετύχουμε τελικά τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ