ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Θέλουμε τρέξιμο για 40 λεπτά"

Ομπράντοβιτς: "Θέλουμε τρέξιμο για 40 λεπτά"
Ομπράντοβιτς

Η βελτίωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος, οδήγησε στη νίκη σύμφωνα με τον Ζ. Ομπράντοβιτς

" Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας. Ίσως και με μεγάλη διαφορά σε σχέση με ότι γινόταν στο παρκέ. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο μέρος και χάσαμε τα ριμπάουντ. Παρόλα αυτά είχαμε υψηλή ποιότητα και επιθετική άμυνα. Έτσι τους αναγκάσαμε να κάνουν αρκετά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα άλλαξε. Ήταν καλύτερη, πιο πειθετική η άμυνά μας και είχαμε καλύτερες επιστροφές. Επίσης τα καλά μποξ άουτ μας εέτρεψαν να πάρουμε α ριμπάουντ, ενώ είχαμε και καλύτερη επίθεση εναντίον ζώνης".

" Συνεχίζουμε να λέμε ότι θέλουμε καλύτερο ρυθμό. Έχουμε παίκτες που μπορούν να το κάνουν, να παίζουν σε υψηλούς ρυθμός για 40 λεπτά. Πολύ σημαντικό είναι ότι καθένας από τους πάικτες μας, έχει καλή συμπεριφορά. Είμαι πολύ ικανοποιημενος από τον τρόπο με τον οποίο προπονούνται και συμπεριφέρονται, ενώ αναμφίβολα πρέπει να φτιάξουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Συγχαρητήρια για το δεύτερο μέρος και ευχαριστούμε τον κόσμο για την όμορφη ατμόφσφαιρα που δημιούργησε".

Ανζούλοβιτς: " Κορυφαίος στην Ευρώπη ο ΠΑΟ"

Η κακή οργάνωση στον επιθετικό τομέα, ήταν σύμφωνα με τον προπονητή της Τσιμπόνα, Ντράζεν Ανζούλοβιτς, ο λόγος που χάθηκε το παιχνίδι. Ο κόουτς των Κροατών, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον Παναθηναϊκό, κορυφαίο στην Ευρώπη: " Συγχαρητήρια για τον Ζέλικο και τον Παναθηναϊκό. Ήρθαμε να παίξουμε καλό παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, το φαβορί για τον τελικό της Ευρωλίγκας. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και της μπάλας".

" Κάθε φορά γνωρίζαμε τι θέλαμε να κάνουμε και το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, με τους Μπράντερ και Κράσιτς. Σε κάθε δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε πρόβλημα στην οργάνωση και στην επίθεση. Απέναντι στον Παναθηναϊκό πρέπει να έχεις τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα, αυτος είναι ο λόγος που χάσαμε, όπως και το κακο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Πιστευω πάντως ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι. πιστεύω ήταν μία καλή τσιμπόνα θα την ξαναδείτε να παίζει καλά".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ