ΑΕΛ

Ομπράντοβιτς: "Βοήθησε και ο αντίπαλος"

Ομπράντοβιτς: "Βοήθησε και ο αντίπαλος"
Ομπράντοβιτς

Kαλά λόγια για την ΑΕΛ επιφύλαξε ο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου

" Γνωρίζαμε ότι η Λάρισα έχει ταλέντο, σκοράρει με πολλούς τρόπους και πάει ψηλά το σκορ. Η λύση ήταν η καλή άμυνα από μέρους μας. Κάποιες στιγμές επαληθευτήκαμε σε αυτό. Είχαμε καλή επιθετική άμυνα που οδήγησε σε αιφνιδιασμούς. Για το καλό μπάσκετ βοήθησαν και οι αντίπαλοι. Είχαμε και κάποια λάθη, που πιστεύω ότι οφείλονται στη μεγάλη θέληση κάποιων παικτών να κάνουν κάτι παραπάνω. Ήταν φανερό ότι ήθελα να μοιράσω τον χρόνο γιατί τον Νοέμβριο, έχουμε εννέα αγώνες", τόνισε ο Ζοτς.

Από την πλευρά του, ο Χριστόπουλος, είπε: " Για μας το παιχνίδι ήταν ένα κίνητρο για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Αυτό έχει καταντήσει κλισέ, αλλά είναι η πραγματικότητα. Δείξαμε χαρακτήρα και αντιμετωπίσαμε τα πικ εν ρολ του Παναθηναϊκού. Ρισκάραμε και σε άλλα σημεία δικαιωθήκαμε σε άλλα όχι. Πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας αν θέλουμε να έχουμε ζωή".

Τέλος, ο Ξανθόπουλος, που έκανε ντεμπούτο σήμερα, είπε: " Είναι υπέρ μου το γεγονός ότι βρίσκομαι σε μία τόσο καλή ομάδα, με ποιοτικούς συμπαίκτες. Αν και δεν αγωνίζομαι πολύ και μόνο οι προπονήσεις είναι ένα μάθημα και περιμένω την ευκαιρία για να παίξω".



TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ