EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ξέρουμε την Παρτιζάν"

Ομπράντοβιτς: "Ξέρουμε την Παρτιζάν"
Ομπράντοβιτς

Στο μυαλό των Πρωταθλητών Ευρώπης βρίσκεται μόνο η αναμέτρηση με την Παρτιζάν για το Τοp 16

Η νίκη είναι επιτακτική για του Πρωταθλητές Ευρώπης έπειτα από την ήττα από την Εφές στην πρώτη αγωνιστική του Top 16 κάτι που τόνισε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. " Ο αγώνας της δεύτερη αγωνιστικής του Τοp 16 είναι ιδιαίτερα σημαντικός για μας", ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε: " Έπειτα μάλιστα και απο την την ήττα μας στην πρεμιέρα από την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη.

Η Παρτιζάν είναι μια ισχυρή ομάδα που την ξέρουμε καλά. Την αντιμετωπίσαμε δύο φορές στον πρώτο γύρο και αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως τη νικήσαμε με πέντε πόντους συνολικά και στους δύο αγώνες, καταλαβαίνει πόσο δύσκολη είναι η νίκη απέναντί της. Τους σεβόμαστε πολύ και περιμένω τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να μας συμπαρασταθούν, όπως κάνουν μέχρι τώρα".

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του ανέφερε: " Ο αγώνας κόντρα στην Εφες Πίλσεν ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Για ακόμη μία φορά αποδείχτηκε πως αν δεν είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, μπορεί να ηττηθείς από οποιονδήποτε αντίπαλο, όποιο κι αν είναι το όνομά σου.

Ηττηθήκαμε από την Εφές και τώρα καλούμαστε να πετύχουμε την πρώτη νίκη μας στη φάση των "16" απέναντι σε μία ικανή ομάδα, όπως είναι η Παρτιζάν. Η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ σίγουρα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα που επιδείξαμε στον Πειραιά. Το Τοp "16" διαρκεί λίγο και είναι δύσκολο γι΄αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε τις νίκες".








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ