ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Ξέρουμε τον δρόμο"

Ομπράντοβιτς: "Ξέρουμε τον δρόμο"
Ομπράντοβιτς

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τη Μάλαγα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς

" Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Μάλαγα δεν ξεκίνησε καλά, λόγω των πολλών τραυματισμών, όμως, τώρα έχουν όλοι αναρρώσει και έχει αλλάξει η εικόνα της. Μοιάζει με εκείνη την ομάδα που πέρυσι τελείωσε την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα πρώτη στον όμιλό της. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, άσχετα με το ρεκόρ της στην Ευρώπη που είναι μια νίκη και τρεις ήττες", είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς, στη συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν το παιχνίδι.

" Την δεδομένη στιγμή είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα πλήρης στην περιφέρεια, αλλά και μέσα στο καλάθι. Στον άσσο έχει τον Πέπε Σάντσεθ τον οποίο τον ξέρουμε πολύ καλά λόγω της θητείας του στην ομάδα μας, αλλά και τον Καμπέθας, ο οποίος πλέον εκτός από την οργάνωση βοηθά αρκετά και στο σκοράρισμα".

" Στα πλάγια έχει τους Ροντρίγκεθ και Βελς, παίκτες που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του μεγάλου σκόρερ. Στο "4" έχει τους Χιμένεθ, Πιετρούς και Λόρμπε. Ο τελευταίος έχει φέτος άσχημα ποσοστά στα σουτ, όμως, πέρυσι είχε 50% στα τρίποντα και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα βρει και πάλι την φόρμα του. Στο «5» κυριαρχεί η παρουσία του Σαντιάγκο, ενώ από πίσω έρχεται ο Ντε Μιγκέλ να προσφέρει με την εμπειρία του. Άφησα για το τέλος τον Μπράουν, έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, που επέστρεψε στην δράση πριν από δύο παιχνίδια, ενώ υπάρχει και ο Βασιλειάδης, ο οποίος διανύει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα -πέρυσι έπαιξε μόνο στα πλέι οφ- και δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό σε άμυνα και επίθεση".

Παρά τα πλεονεκτήματα της Μάλαγα, ο "Ζοτς" δεν φάνηκε να ανησυχεί: " Γενικά η Μάλαγα είναι μια ομάδα που παίζει επιθετική άμυνα και παρουσιάζει πολλά και διαφορετικά σχήματα, καθώς διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Όμως, εμείς ξέρουμε τον δρόμο για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας καθόλη την διάρκεια του αγώνα και με την βοήθεια του κόσμου μας και την καλή μας απόδοση θα πάρουμε αυτό που θέλουμε".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ