ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όποιος δεν το πιστεύει, ας πάει σπίτι του"

"Όποιος δεν το πιστεύει, ας πάει σπίτι του"
παπαμακαριος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μανώλης Παπαμακάριος ενέργησε ως σωστός αρχηγός και μίλησε στους συμπαίκτες του για τον... τίτλο

Ίσως να οφείλεται στο ότι το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ πλησιάζει (παρότι πήρε... αναβολή για Σάββατο), ίσως η κατάκτηση της Ευρωλίγκα να συσπείρωσε την ομάδα, ίσως απλά οι παίκτες του Ολυμπιακού να θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε όσους τούς θεωρούν τελειωμένους. Ακόμη κι σε εκείνους που βρίσκονται στην ερυθρόλευκη πλευρά και έχουν χάσει την πίστη τους στην ομάδα.
Γι' αυτό και ο Παπαμακάριος ενέργησε σαν αρχηγός που είναι και μίλησε στους συμπαίκτες του. Χωρίς να μπορούμε να πούμε τα ακριβή λόγια του Έλληνα παίκτη προς τους υπολοίπους (παρουσία του προπονητικού τιμ και των Σταύρου Ελληνιάδη και Χρήστου Σταυρόπουλου), η ουσία είναι η εξής:

"Όποιος δεν πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, καλύτερα να πάει... σπίτι του". Αυτό είναι το νόημα, έστω κι αν ακούγεται ακραίο. Άλλωστε, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για γκρίνια και κατήφεια και ο Παπαμακάριος μίλησε στην πιο κατάλληλη χρονική στιγμή, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι αρχηγός για... τυπικούς λόγους.

Το λόγο πήρε και ο Άλεξ Άκερ, όχι μόνο για να συμφωνήσει και να δηλώσει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά κυρίως για να ζητήσει συγνώμη σε όλους για την καθυστερημένη επιστροφή του από τις ΗΠΑ. "Είμαι εδώ και θέλω να προσπαθήσω μαζί σας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα" είπε ο Αμερικανός.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κάνει ανασύνταξη δυνάμεων. Ήταν καιρός...






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ