ΑΡΗΣ

Όποιος προλάβει

Όποιος προλάβει
Αλεξάνδρειο

Η ΚΑΕ Άρης, ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι άρχισε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/01) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στην Α1".

" Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με την οποία θα αρχίσει ο Β’ Γύρος και οι "κίτρινοι" φιλοδοξούν κόντρα στον Παναθηναϊκό, να συνεχίσουν στους ίδιους ξέφρενους ρυθμούς, όπως έκαναν στο πρώτο μισό της φετινής τους διαδρομής τους στο Ελληνικό Πρωτάθλημα μετρώντας 11 νίκες και μόλις δύο ήττες".

" Συνοδοιπόροι στο δύσκολο ταξίδι θα πρέπει να είστε όλοι εσείς που έχετε δείξει έμπρακτα και φέτος ότι βρίσκεστε κοντά στον ΑΡΗ, συμβάλλοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό για την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τόσο στις εν Ελλάδι, όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Το Αλεξάνδρειο απέναντι στον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο και πάντα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του Αντρέα Ματσόν να φτάσουν στη νίκη που θα τους φέρει στην πρώτη θέση μαζί με την αθηναϊκή ομάδα".

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και 100 συνολικά παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών. Επειδή όμως σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος, έχει δημιουργηθεί ουκ ολίγες φορές πρόβλημα με φιλάθλους της ομάδας που είχαν αγοράσει εισιτήριο και δεν υπήρχε θέση για να καθίσουν, τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν γονέα να εισέλθει στο γήπεδο με το παιδί του, εάν δεν έχει παιδικό εισιτήριο στην κατοχή του".

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο (τηλ. 2310 285-811), από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, θύρα επισήμων γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου)".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ