ΑΡΗΣ

Οριστικά στους ομίλους του Eurocup

Οριστικά στους ομίλους του Eurocup
INTIME SPORTS

Θα πρέπει να θεωρείται ως οριστικό και αμετάκλητο πως ο Άρης δεν θα συμμετάσχει τελικά στα προκριματικά της Ευρωλίγκα αλλά απευθείας στους ομίλους του Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ενδεχόμενο συμμετοχής του Άρη στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου παρά την κατάκτηση της 4ης θέσης της τελικής κατάταξης της φετινής Α1 καλά κρατούσε από την διάρκεια ακόμη της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο έπαψε να υφίσταται μετά και την σχετική ενημέρωση που είχανε στο Αλεξάνδρειο με αποτέλεσμα στο μυαλό όλων να ήρθε η απώλεια της νίκης στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ που θα τους επέτρεπε να κάνουνε το 3-1 και μαζί την 3η θέση της τελικής κατάταξης.

Μία θέση που θα έστελνε τον Άρη σίγουρα στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου και στην κλήρωση που είναι προγραμματισμένη να γίνει για αυτά αλλά και για τους ομίλους της Α΄ φάση της τελικής κατάταξης στις 7 Ιουλίου στην Βαρκελώνη.

Μία εξέλιξη ωστόσο που είναι αλήθεια ότι κάνει πιο συγκεκριμένο το τοπίο όσον αφορά το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα πρέπει να οριστεί από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Ένα θέμα το οποίο φαντάζει όμως όχι στα πρωτεύοντα εν όψει της συνάντησης όλων των φορέων της μπασκετικής οικογένειας του Άρη που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή (24/06) στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Σε μία συνάντηση όπου το παρόν αναμένεται να δώσει και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Πέτρος Πάλμας, που ήταν από τους πρώτους που επιθυμούσαν την διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην ΚΑΕ Άρης.

Όπως και προτάθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ της περασμένης Τετάρτης (15/06) δια του εκπροσώπου του Α.Σ. Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, και αναμένεται να λάβει χώρα και στην πράξη μέσα στις επόμενες μέρες.

Ένας οικονομικός έλεγχος που εκτός του ότι θα δείξει πως έχει η οικονομική κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης είναι πολύ πιθανό να καθορίσει το αν ο Πάλμας θα κάνει πράξη την σκέψη του να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ Άρης διαδεχόμενος τον νυν πρόεδρο αυτής, Γιάννη Δαμιανίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ