ΠΑΟΚ

Ως έχει μέχρι την ΑΕΚ

Ως έχει μέχρι την ΑΕΚ
Καλαφατάκης-Δρόσος

Ο Γιώργος Καλαφατάκης επιθυμεί την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ αλλά όχι πριν το ματς με την ΑΕΚ

Στις επόμενες μέρες ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Δρόσο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μείνει ως έχει ακόμα και μέχρι το τέλος του μήνα.
Ένας από τους παίκτες από την κοινοτική αγορά που φαίνεται να έχει στα υπόψη του ο Καλαφατάκης είναι ο Λιθουανός Τάντας Κλιμαβίτσιους. Όχι τυχαία αφού ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τον γνωρίζει πολύ καλά από την αν και σύντομη συνεργασία τους στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Στα αγωνιστικά απών και από την σημερινή ημέρα στα πλαίσια της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ ήταν ο Αλέξης Κυρίτσης.

Ο 26χρονος διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στην διάρκεια του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στο κλειστό της Καλαμίτσας με την Καβάλα όπου "κληρονόμησε" μία κάκωση στο αριστερό μέρος της λεκάνης του. Σύμφωνα λοιπόν με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου θα ενσωματωθεί από αύριο με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ