ΠΑΟΚ

Όστοϊτς: "Γνωρίζω που έρχομαι"

Όστοϊτς: "Γνωρίζω που έρχομαι"
Όστοϊτς

Το μεσημέρι της Πέμπτης, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ο νέος σέντερ του ΠΑΟΚ, Τζούρο Όστοϊτς

" Γνωρίζω που έρχομαι. Μπορεί να μην ξέρω πάρα πολλά πράγματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, αλλά γνωρίζω για την μεγάλη παράδοση που έχει η ομάδα, όπως και το γεγονός ότι παραδοσιακά είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα", είπε ο Σέρβος παίκτης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

" Είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω. Περιμένω μάλιστα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή, αλλά περισσότερο να δω ξανά τον καλό μου φίλο Βλάντο Σκεπάνοβιτς".

" Με τον Σκεπάνοβιτς είχαμε περάσει πολύ καλά χρόνια και στις δύο ομάδες, κερδίσαμε τίτλους και χαίρομαι που θα τον συναντήσω ξανά, γιατί είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Και με τον Σέκουλιτς ήμασταν όμως μαζί, ξέρω ότι μόλις έφυγε από την ομάδα και πήγε στη Ρεάλ κι ελπίζω ότι θα βοηθήσω την ομάδα και θα πετύχω αυτό ακριβώς που θέλουν από μένα".

Σκεπάνοβιτς: "Θα μας βοηθήσει πολύ"

Ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας: "Παίξαμε αρκετά χρόνια μαζί, από το ξεκίνημα στην Μπούντουτσνοστ και μετά στην Παρτιζάν όπου είχαμε πολύ καλά και αποδοτικά χρόνια. Το 2002 μάλιστα τα πήραμε όλα, είχαμε πολύ καλή ομάδα και είμαι χαρούμενος που θα δω και πάλι στην ίδια ομάδα τον Τζούρο.

Είναι πολύ καλός, χρήσιμος και ιδιαίτερα έμπειρος παίκτης. Όπου κι αν έχει παίξει έχει διακριθεί κι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Έχει τρομερή αντίληψη του παιχνιδιού και θα τον χαρακτήριζα σαν ένα σέντερ με μυαλό πλέι μέικερ. Ξέρει πολύ μπάσκετ. Είναι έμπειρος και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ