ΠΑΟΚ

Ουάσιγκτον: "Νιώθω καλά"

Ουάσιγκτον: "Νιώθω καλά"
Ουάσινγκτον

Ο Ντάριους Ουάσινγκτον μίλησε για πρώτη φορά μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα και τον τραυματισμό του

"Νιώθω καλά. Δεν χρειάζεται να μένω στην κλινική. Μπορεί το Σάββατο να πάω στο γήπεδο για να παρακολουθήσω το παιχνίδι, θέλω να είμαι κοντά στην ομάδα".

Τάδε έφη ο Ουάσιγκτον στην διάρκεια της χθεσινής μέρας από το δωμάτιο του στο Διαβαλκανικό όπου νοσηλεύεται και αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο, ενώ περιμένει το Σαββατοκύριακο την μητέρα του που θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη από το Ορλάντο για να είναι στο πλευρό του όσο θα διαρκεί η αποθεραπεία του.

Όσο για ενδεχόμενο έστω και προσωρινής του αντικατάστασης; "Παίκτες πάντα είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε σε γενικό επίπεδο", τόνισε ο Μπάνε Πρέλεβιτς με τον τζένεραλ μάνατζερ του ΠΑΟΚ να προσθέτει: "Δεν ξέρω ακόμα αν θα προχωρήσουμε σε προσωρινή αντικατάσταση, όλα είναι πιθανά, αλλά απόφαση για κάτι τέτοιο δεν έχει παρθεί ακόμα.

Θα πρέπει να δούμε ακριβώς το πόσο θα λείψει ο Ντάριους, αλλά και το πως θα λειτουργήσει η ομάδα χωρίς αυτόν στα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε παίκτη μπορούμε να βάλουμε από τον δεύτερο γύρο"

.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πάρκερ μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε χθες θα δοκιμάσει σήμερα σε χαλαρούς ρυθμούς να προπονηθεί και αν όλα πάνε καλά τότε το Σαββάτο θα δώσει κανονικά το παρόν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκείνος όμως που από χθες το απόγευμα παραμένει αμφίβολος είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης που ανέβασε πυρετό εξαιτίας πυώδης αμυγδαλίτιδας. Για το λόγο αυτό και αμέσως του χορηγήθηκε δυνατή αντιβίωση ώστε να την ξεπεράσει.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ