ΑΡΗΣ

Ουάσιγκτον: "To μπάσκετ είναι απλό"

Ουάσιγκτον: "To μπάσκετ είναι απλό"
Τσαλδάρης

Την ανάγκη για περισσότερη σκληρή δουλειά επεσήμαναν οι Δημήτρης Τσαλδάρης και Ντάριους Ουάσιγκτον

" Αυτό που ήταν το ζητούμενο και αυτό που κρατάμε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά. Η διάθεση σε άμυνα και επίθεση, αν και στον δεύτερο τομέα παρασυρθήκαμε λιγάκι και είχαμε ορισμένες βιαστικές προσπάθειες τις οποίες μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το σημαντικό είναι ότι όλοι μας δείξαμε διάθεση να παλέψουμε".

" Τα πλέι οφ είναι το πραγματικό πρωτάθλημα για όλους και για μας. Έχουμε τρία παιχνίδια μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, τα οποία θέλουμε να κερδίσουμε και να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για το τελικό στάδιο της χρονιάς. Ελπίζω στα πλέι οφ να μπορέσουμε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο".

" Απαιτείται να παρουσιαστούμε καλύτεροι γιατί εκεί τα λάθη δεν συγχωρούνται, θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκινάνε τα πλέι οφ, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια με αντιπάλους που επιθυμούν επίσης την νίκη. Αλλά την θέλουμε κι εμείς. Μας πείραζε αυτό το διάστημα των τριών συνεχόμενων ηττών".

Ο Ντάριους Ουάσινγκτον από την πλευρά του τόνισε ότι πρέπει οι παίκτες να προσπαθήσουν περισσότερο για να βελτιωθεί η ομάδα που σύμφωνα με τον Αμερικανό έχει πολλές δυνατότητες.

" Θέλαμε πολύ την νίκη και επιστρέψαμε στα βασικά του μπάσκετ. Παίξαμε όπως έπρεπε και πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα συνεχίζοντας την σκληρή προπόνηση ακολουθώντας τα βασικά, γιατί το μπάσκετ είναι απλό άθλημα".

" Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να παλεύεις στις δύσκολες στιγμές κάτι που καταφέραμε εμείς και πρέπει να ανεβάσουμε τον βαθμό ετοιμότητας μας σε αυτούς τους δύο τομείς. Στο διάστημα που δεν παίξαμε καλά, είχαμε κάποιες ατυχίες και απλά δεν παίζαμε σαν ομάδα, κάτι που κάναμε τώρα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα ξεκινάω βασικός ή αν έρχομαι από τον πάγκο. Το σημαντικό για μένα είναι να προσφέρω στην ομάδα και να την βοηθάω να κερδίζει".

Tο νέο μέλος στην οικογένεια Καλαϊτζή
Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους διανύουν ο Γιώργος Καλαϊτζής και η οικογένεια του, μια και σήμερα στις 10:30 η σύζυγος του Εύα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το τρίτο κατά σειρά μετά τις μικρές Ιόλη και Δανάη!

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ανέφερε: " Όλοι στην οικογένεια του Άρη ευχόμαστε ολόψυχα στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας και την οικογένεια του να είναι γερό το κοριτσάκι τους και να τους ζήσει, καθώς επίσης να βιώσουν στο μέλλον και άλλες σημαντικές και ξεχωριστές στιγμές όπως αυτή"!














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ