ΠΑΟΚ

Ουάτσον: "Έχω βοήθεια από την οικογένεια"

Ουάτσον: "Έχω βοήθεια από την οικογένεια"
Ουάτσον

Έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Σι ΤΖέι Ουάτσον

" Εχω μάθει αρκετά πράγματα για αυτό το παιχνίδι, ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι και πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα και για όλους μας και θέλω να παίξω και μάλιστα καλά".

" Νομίζω ότι όλοι έχουμε δουλέψει αρκετά και θα είμαστε καλύτεροι. Το ίδιο κι εγώ. Εχω προσαρμοστεί περισσότερο και αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Αμερικανός, που καλείται να βοηθήσει την ομάδα του στην πολύ δύσκολη αποστολή.

Στην προσαρμογή του νεοαποκτηθέντος παίκτη, έχει βοηθήσει και η οικογένειά του, αφού βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας (Τσαρλς), η μητέρα (Κάθι), η αδερφή του (Κόνι Σνιντ) και ο ανιψιός του (Μάλκομ Ντέιβις).

" Νομίζω ότι η παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη και δίπλα μου με έχει βοηθήσει. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου φέτος, στην αρχή στην Ιταλία και τώρα εδώ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, που βρίσκομαι μακριά από την πατρίδα μου για τόσο μεγάλο διάστημα και η παρουσία συγγενικών μου προσώπων βοηθά στην πιο γρήγορη προσαρμογή μου".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ