ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουέιφερ: "Η μεταγραφή της ζωής μου"

Για τον Ολυμπιακό, τους Ρόκετς και την... τρέλα του μίλησε ο Βον Ουέιφερ. "Η μεταγραφή της... ζωής μου"

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ανυπόμονος να έρθει στην Ελλάδα, όπως αναφέρουν και τα μηνύματα που αφήνει στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, όπου απευθύνεται συχνά στον κόσμο των "ερυθρολεύκων", λέγοντας ότι δεν μπορεί να... περιμένει για την άφιξη του στην Αθήνα και την έναρξη της νέας σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουέιφερ στο Fox Sports:

"Υπέγραψα διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία μου δίνει την ευκαιρία να φύγω μετά τον πρώτο χρόνο, αλλά μόνο για να πάω στο NBA. Ο Ολυμπιακός μου έκανε την καλύτερη προσφορά που δέχτηκα όλο το καλοκαίρι.

Στην πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός μου πρόσφερε περισσότερα χρήματα στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά απέρριψα την προσφορά. Όταν έκαναν νέα πρόταση δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι μεγάλη ομάδα και με θέλουν. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε θέλουν"

ήταν το πρώτο σχόλιο του Ουέιφερ.

Το κεφάλαιο Χιούστον έκλεισε... "Είναι δουλειά, το καταλαβαίνω. Εγώ ήθελα να μείνω εδώ, αλλά οι Ρόκετς δεν μου έκαναν πρόταση. Επέλεξαν να πάνε σε διαφορετική κατεύθυνση, κι εγώ επέλεξα να πάρω άλλο δρόμο" δήλωσε συγκεκριμένα.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο θέμα που ειχε προκληθεί κατά τη διάρκεια των περσινών πλέι-οφ όταν δυσανασχέτησε όταν έγινε αλλαγή με αποτέλεσμα ο Ρικ Έιντελμαν να τον αποκαλέσει τρελό.

"Στην καριέρα μου έχω παίξει για τον Φιλ Τζάκσον, τον Νέιτ ΜακΜίλαν και τον Τζορτζ Καρλ. Κανείς τους δεν με αποκάλεσε ποτέ «τρελό»). Κάθε μέρα το σκέφτομαι και με ενοχλεί. Ποτέ μου δεν ήμουν ασεβής προς κάποιον στο NBA ή τα μίντια".

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό λέγοντας: "Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι η μεγαλύτερη μετεγγραφή της ζωής μου. Το ότι υπέγραψα στον Ολυμπιακό είναι το καλύτερο πράγμα για την οικογένειά μου και θα με βοηθήσει να καθιερωθώ ως μεγάλος παίκτης".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ