ΑΡΗΣ

Ουίλκινσον: "Δεν θα ξεχάσω τους οπαδούς"

Ουίλκινσον: "Δεν θα ξεχάσω τους οπαδούς"
Ουΐλκινσον

"Δεν θα ξεχάσω τους οπαδούς του Άρη", δήλωσε ο Μάικ Ουίλκινσον που βρίσκεται στην Αθήνα

Ο λόγος για τον πρώην φόργουορντ των "κίτρινων" και νυν της Κίμκι, Μάικ Ουίλκινσον που είναι στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει το Μαρούσι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των "16" του Eurocup.
" Δεν θα ξεχάσω τη θητεία μου στον Άρη. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Οι οπαδοί του Άρη θα είναι πάντα στην καρδιά μου και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Μαζί ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές. Περιμέναμε να προκριθεί ο Άρης στην επόμενη φάση του Eupocup, προκειμένου τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να ζήσουμε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα παιχνίδια", τόνισε αρχικά στα "Αθλητικά Νέα 98.7".

Στη συνέχεια μίλησε για το πόσο τον ωφέλησε ότι ήταν μέλος της ελληνικής ομάδας: " Η παρουσία μου στον Άρη ήταν πολύ σημαντική για την εξέλιξη μου. Όσο αγωνιζόμουν είχα συγκεκριμένο ρόλο και βρισκόμουν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Άρης είναι ομάδα που παίζει με καρδιά".

Τέλος, αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής του στην ομάδα: " Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Κίμκι και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άρης, ο κόσμος του, αλλά και η Θεσσαλονίκη θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Και ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ