ΑΡΗΣ

Ουίλκινσον: "Να διατηρηθούμε στην 2η θέση"

Ουίλκινσον: "Να διατηρηθούμε στην 2η θέση"
Ουίλκινσον

Η διατήρηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος είναι ο στόχος του Μάικ Ουίλκινσον

" Από την στιγμή που βρισκόμαστε στην 2η θέση και απομένουν μόνο τέσσερις αγώνες, πρέπει να διατηρηθούμε εδώ μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και να μπορέσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ. Η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ακόμη και όταν δεν πιάνουμε τα γνωστά επίπεδα απόδοσης καταφέρνουμε να κερδίζουμε και αυτό είναι το σημαντικό", τόνισε ο Ουίλκινσον σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για το ότι το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί τελικώς τις 14 του μήνα θα γίνει κανονικά με την παρουσία των φιλάθλων του Άρη ο Αμερικανός φόργουορντ, που από το καλοκαίρι αγωνίζεται ως κοινοτικός μετά την έκδοση του σκοπιανού διαβατηρίου, τόνισε: " Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, που τους χρειαζόμαστε σε κάθε αγώνα και πολύ περισσότερο σε ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ που έχει μία ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση".

" Ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι που περιμένει όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι το μεγάλο ντέρμπι το οποίο πριν μερικά χρόνια έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή. Βέβαια όταν είχαμε μάθε την απόφαση για την τιμωρία της έδρας μας, είχαμε στεναχωρηθεί όμως μέσα μας είχαμε την πίστη ότι έπρεπε να κάνουμε την δουλειά μας και να πάρουμε την νίκη είτε παίζαμε σε γεμάτο είτε σε άδειο γήπεδο".

" Τώρα η δουλειά μας περιμένω να γίνει πιο εύκολη λόγω της παρουσίας των φιλάθλων μας αλλά πρέπει κι εμείς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο μας" για να προσθέσει σχετικά πως: " Στον πρώτο αγώνα παίξαμε δύο παρατάσεις, πετύχαμε σχεδόν εκατό πόντους και δεν κερδίσαμε. Θα μπορούσαμε αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Οπότε πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ