ΑΡΗΣ

Ουίλκινσον: "Νίκη έστω με έναν πόντο"

Ουίλκινσον: "Νίκη έστω με έναν πόντο"
Ουίλικνσον

Tη νίκη έστω και με έναν πόντο ζήτησε ο Μάικλ Ουίλκινσον που ξεκαθάρισε ότι ο Άρης μπορεί να βελτιωθεί

Τα προβλήματα δεν λείπουν και ο Αντρέα Ματσόν, εκτός του Τέρελ Καστλ, θα στερηθεί των υπηρεσιών, των Γιώργου Καλαϊτζή και Άλεξ Σκέιλς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γρίπη.
Η αναχώρηση για το Πο, είναι προγραμματισμένη για τις 11:55 της Τρίτης, με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και το Παρίσι. Οι "κίτρινοι" αναμένεται να φθάσουν στη γαλλική πόλη στις 20:55 (ώρα Ελλάδας), ενώ θα κατευθυνθούν απευθείας από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για προπόνηση.

Η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (10/01) με μια ακόμη προπόνηση (12:30-13:30 ώρα Ελλάδας) στην έδρα της Ορτέζ, ενώ στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Παρά τη δεδομένη δυσκολία της αναμέτρησης (η Ορτέζ στην έδρα της έχει κερδίσει ακόμα και την ΤΣΣΚΑ), ο Μάικλ Ουίλκινσον, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, δεν δείχνει να φοβάται: " Στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε φυσικά ότι η Ορτέζ είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει εξαιρετικούς Αμερικανούς παίκτες στο ρόστερ της, ότι παίζει σκληρά και έξυπνα, όπως επίσης ότι είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να την κερδίσει. Εμείς όμως αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

" Εξάλλου, μπορεί να έχουν πάρει σημαντικές νίκες όπως αυτή με την ΤΣΣΚΑ στην έδρα τους, αλλά δεν άρχισαν καλά τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα ούτε το 2006 όταν έχασαν εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα, ούτε και το 2007 όπου ηττήθηκαν από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα".

"Μπορούμε ακόμα καλύτερα"
" Ας κερδίσουμε και δεν έχει σημασία με πόσους πόντους. Ακόμα και αν επικρατήσουμε με έναν μόνο πόντο θα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Δεν πρέπει να προσανατολιστούμε στον περιορισμό κάποιου συγκεκριμένου παίκτη, γιατί όλοι τους μπορούν να σκοράρουν και αν δεν τους προσέξεις μπορούν να σου κάνουν ανά πάσα στιγμή ζημιά".

Για την πολύ καλή πορεία του Άρη μέχρι στιγμής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, ο Μάικλ Ουίλκινσον, τονίζει: " Αισθανόμαστε πολύ καλά τόσο για τον τρόπο που παίζουμε, όσο και για τις νίκες που επιτυγχάνουμε. Ξέρουμε ωστόσο ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και γι΄ αυτό στις προπονήσεις δουλεύουμε σκληρά για να προοδέυσουμε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Δεν πρέπει ούτε στιγμή να επαναπαυτούμε γιατί μην ξεχνάμε ότι και οι υπόλοιποι προσπαθούν καθημερινά για τον ίδιο ακριβώς λόγο".

Η επιστροφή του Άρη, στη Θεσσαλονίκη, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (11/01) στις 19:55 κάνοντας προηγουμένως ενδιάμεσους σταθμούς στο Παρίσι και την Αθήνα.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ