EUROLEAGUE

Ουίμς: "Θα φέρουμε το τρόπαιο στη Μόσχα"

Ουίμς: "Θα φέρουμε το τρόπαιο στη Μόσχα"

Μετά το 2-0 της ΤΣΣΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ο Σόνι Ουίμς δεν αρκέστηκε στα τετριμμένα. Δεσμεύτηκε στους φαν των Ρώσων πως θα η "ομάδα του στρατού" θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Σόνι Ουίμς τελείωσε με 27 πόντους, εκ των οποίων τους 16 τους σκόραρε στην τέταρτη περίοδο. Ο ίδιος εξήγησε πως " η δουλειά μου είναι να αφήνω την μπάλα στο καλάθι. Για αυτό με έφεραν εδώ. Τώρα, χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη για να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ. Ελπίζω πως δεν θα χρειαστεί να επιστρέψουμε στη Μόσχα".

Ο Αμερικανός πρόσθεσε ότι " η κύρια διαφορά από το πρώτο ματς ήταν η άμυνα μας. Ακόμα και στην τρίτη περίοδο, όταν χάσαμε πολλές μπάλες, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πλησιάσει". Του επισήμαναν πως αν η σειρά λήξει στην Αθήνα, οι φαν της ΤΣΣΚΑ δεν θα 'χουν την ευκαιρία να δουν άλλον αγώνα για τη Euroleague, φέτος. " Δεν είναι κάτι που... δεν θα αντέξουν. Θα τους φέρουμε δώρο παρηγοριάς: τον τίτλο".

Σε ερώτηση για το αν ο τρόπος που έχασε ο ΠΑΟ στην πρεμιέρα της σειράς, ήταν η αιτία για την εμφάνιση του δεύτερου ματς, είπε " δεν νομίζω. Έχουν ομάδα γεμάτη από έμπειρους παίκτες. Εμείς σε κάθε περίπτωση, προετοιμαστήκαμε για να δώσουμε το 100%. Πριν ένα χρόνο, μετά το 2-0 επί της Λαμποράλ επιτρέψαμε χαζές σκέψεις στους εαυτούς μας και το πληρώσαμε στο τρίτο ματς, το οποίο πήραν οι Βάσκοι με 21 πόντους διαφορά. Αυτό δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ