ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουίνστον: "Να τα πάρουμε όλα"

Την Κυριακή, έφτασε στην Αθήνα, ο Κένεντι Ουίνστον, για να δώσει το "παρών" τη Δευτέρα, στην πρώτη προπόνηση

Μετά τον Άντρια Ζίζιτς, που ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο και ο Αμερικανός εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη μεταγραφή του: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και ανυπομονώ να παίξω. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά και εγώ προσωπικά θέλω να κερδίσω τα πάντα με την νέα μου ομάδα".

Στη συνέχεια μίλησε με κολακευτικά λόγια, για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που είναι εξαιρετικός προπονητής, ξέρω την δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό και δεν βλέπω την ώρα που θα συνεργαστώ μαζί του".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι: " Είναι φοβεροί και ενισχύουν αφάνταστα την ομάδα τους".

Στην Αθήνα θα βρίσκονται μέχρι το βράδυ και οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες, αλλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ώστε το πρωί της Δευτέρας (10.30) όλοι μαζί να έχουν το πρώτο τους ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Απόντες θα είναι οι 5 διεθνείς (Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Σπανούλης) και ο Μάικ Μπατίστ που αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ