ΑΡΗΣ

Ουόλς: "Να κάνουμε φασαρία στα πλέι οφ"

Ουόλς: "Να κάνουμε φασαρία στα πλέι οφ"
ματ ουολς

Ο Ματ Ουόλς αναφέρθηκε στην άνετη νίκη επί του Γ.Σ. Ολύμπια κι έστειλε μήνυμα ενόψει πλέι οφ

Στην αρχική του τοποθέτηση στον ΑΡΗΣ Fm 92,8 για την εύκολη νίκη επί του Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας το απόγευμα της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ανέφερε: " Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό πριν μπούμε στη μάχη των πλέι οφ".

Για το γεγονός ότι πολύ λίγοι οπαδοί παρακολούθησαν τον αγώνα ο Ουόλς τόνισε: " Οι οπαδοί του Άρη είναι οι καλύτεροι σε όλη την Ευρώπη. Ελπίζω να έρθουν στο παιχνίδι με το Μαρούσι γιατί μας έλειψαν χτες και όπως έχω δηλώσει είναι οι καλύτεροι".

Όσο για το εάν θεωρεί κατάλληλη στιγμή για την ομάδα να αποδείξει τις αγωνιστικές της δυνατότητες σημείωσε: " Έχει επηρεαστεί από τις αλλαγές στο φετινό ρόστερ η ομάδα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τους αγώνες που απέμειναν και να κάνουμε φασαρία στα πλέι οφ".

Αναφορικά με το σχόλιο του Νίκου Χατζηβρέττα ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Άρη, δήλωσε: " Μας συνέβησαν τρελά πράγματα τη φετινή σεζόν αλλά θεωρώ ότι με όποιον αντίπαλο κι αν παίξουμε είναι δύσκολο από την άποψη ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα συναντάς τις πιο δύσκολες ομάδες της Eυρώπης".

"Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχουμε καιρό μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Συνέβησαν πολλά που δεν βοήθησαν την ομάδα να βρει ρυθμό. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να πετύχουμε το καλύτερο

".

Για τις δυνατότητες του Άρη να κατακτήσει την 6η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος υπογράμμισε: " Δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας μέσα από καλό μπάσκετ και σκληρές δοκιμασίες".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Άρη που μας στήριξαν σε κάθε μας προσπάθεια. Είναι απίστευτοι για όσα έχουν κάνει για εμάς και θα ήθελα να τους ζητήσω να συνεχίσουν να μας συμπαραστέκονται

".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ