ΑΡΗΣ

Ουόλς: "O Άρης ανήκει στην Ευρωλίγκα"

Ουόλς: "O Άρης ανήκει στην Ευρωλίγκα"
ουολς INTIME SPORTS

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ματ Ουόλς για λογαριασμό του Άρη. "Η ομάδα ανήκει στην Ευρωλίγκα" δήλωσε

Ο Αμερικανός φόργουορντ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας με την φανέλα της Ολύμπια Λάρισας και στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε την φανέλα της Ολίμπια Λουμπλιάνας με την οποία στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα αναδείχθηκε τρίτος της σκόρερ.
Ο Ουόλς είναι το μεσημέρι να έχει τις τελικές συζητήσεις της συμφωνίας του με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παρουσία των μάνατζέρ του στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο ενώ στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ανυπόμονος να κλείσει το όλο θέμα το συντομότερο δυνατόν.

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να μιλήσουμε με τον Άρη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να υπογράψω και να βοηθήσω την ομάδα να φθάσει εκεί που της αξίζει. Ο Άρης ανήκει στην Ευρωλίγκα και από την παρουσία μου στην Ολύμπια Λάρισα θυμάμαι τους τρελούς φιλάθλους του", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Ο Ουόλς είναι καλός παίκτης, δεινός σουτέρ και σκόρερ, ο οποίος όμως είναι περιφερειακός και όχι αποκλειστικά παίκτης ρακέτας. Όπως και να έχει όμως από την στιγμή που μέσα στις επόμενες ώρες θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Αμερικανού με την ΚΑΕ Άρης αναμένεται να πάρει την θέση του Ντράγκαν Λάμποβιτς για τον οποίο αφού ατόνισε το ενδιαφέρον της ισραηλινής Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν προέκυψε αυτό της ιταλικής Βανόλι.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ