ΠΑΟΚ

"Ούτε σε 100 χρόνια"

"Ούτε σε 100 χρόνια"
Πανελούδης

Ο Τάκης Πανελούδης είναι αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του παρά τις παραιτήσεις

" Δεν φεύγω ούτε σε 100 χρόνια", φέρεται να είπε ο Τάκης Πανελούδης στην διάρκεια του δ.σ. της Τετάρτης με την απάντηση που εισέπραξε να ήταν: " Θα φύγεις είτε το θέλεις είτε όχι, απλά εσύ επέλεξε τον τρόπο", κι όλα λιγότερο από δύο μήνες μετά από την πρώτη συνάντηση για την δημιουργία του υπάρχοντος σχήματος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μετά τις τελευταίες εξελίξεις δείχνει διατεθειμένος να συναντηθεί με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Τάκη Πανελούδη, σε μια προσπάθεια εύρεσης λύσης.

" Το πρόβλημα είναι τεράστιο στην ΚΑΕ. Όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι να βάλουν χρήματα, τα δεδομένα θα χειροτερεύουν. Πέρσι έγινε καλή ομάδα, αλλά από τα μέσα της σεζόν και μετά άρχισαν και πάλι τα προβλήματα. Κάθε χρόνο το άνοιγμα θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο και αυτό αφορά όλες τις ομάδες, μεγάλες και μικρότερες" τόνισε ο Θανάσης Κατσαρής σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport, ενώ όσον αφορά τη λύση του Πρωτοδικείου ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ επισήμανε πως: " Αυτό γίνεται μόνο με την συναίνεση του μεγαλομετόχου.

Κι όσο για τον Τάκη Πανελούδη; Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει να κάνει στροφή προς μέχρι πρότινος μέλη της ΚΑΕ όπως τους κ.κ. Άρη Καρακούση, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Χρήστο Καραμπέρη όπως και συνεργασία με τον Αλέξανδρο Μαμιδάκη σε χορηγικό επίπεδο.

Στα αγωνιστικά; Χθες ο ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε από την FIBA ως ένας από τους πέντε εκπροσώπους μας τη νέα χρονιά στο Eurocup όπου είναι να συμμετάσχουν 39 συνολικά ομάδες από 23 χώρες με την κλήρωση να γίνεται στο Μόναχο στις 5 Αυγούστου. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του «Δικεφάλου» στον συγκεκριμένο θεσμό θα εξαρτηθεί και από το πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει με την καταγγελία

Κι όσο για τον Ταμπ Μπάλντγουιν; Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει να παραμένει στο Όκλαντ την ίδια ώρα που στην Θεσσαλονίκη αναμένονται απαντήσεις από τους Αλεξάντερ Σμίλιανιτς, Ίστβαν Νέμεθ αλλά και ενός Αμερικανού πάουερ φόργουορντ την ίδια ώρα που ο Τάντας Κλιμαβίτσιους συμφώνησε με την ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Αλέξη Κυρίτση φαίνεται δυσκολεύει αφάνταστα μετά την εμπλοκή του Δημήτρη Δρόσου στην ΑΕΚ, με τον Αντώνη Ασημακόπουλο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ενώ ο Κώστας Πασχάλης δέχεται δεν αποκλείεται σήμερα να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ιωνικού Λαμίας του Μπάνε Πρέλεβιτς.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ