ΑΡΗΣ

Πάει για 2 Μαΐου η γενική συνέλευση

Πάει για 2 Μαΐου η γενική συνέλευση
INTIME SPORTS

Η επόμενη Τετάρτη 2 Μαΐου είναι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ Άρης.

Μετά την νέα αναβολή της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ Άρης για μεθαύριο Παρασκευή 27 Απριλίου η νέα της ημερομηνία είναι αυτή της επόμενης Τετάρτης 2 Μαΐου.

Η αναβολή της προγραμματισμένης για μεθαύριο συνέλευσης είχε να κάνει με την απουσία όπως αυτή έγινε γνωστή το μεσημέρι του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της, Θανάση Τζεβελέκη.

Σύμφωνα με ότι έγινε γνωστό ο Θανάσης Τζεβελέκης θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να δώσει το παρών.

Για τον λόγο αυτό και φρόντισε να ενημερώσει τόσο τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ όσο και τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, με αποτέλεσμα το νέο ραντεβού να ορίστηκε το απόγευμα της επόμενης Τετάρτης (02/05) στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο.

Κάτι που σημαίνει ότι τότε θα γίνει η παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη τόσο από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης όσο και από αυτήν του προέδρου της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Αυτό που θα απομένει να φανεί στην συνέχεια είναι το πότε θα γίνει πράξη η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης με τον Λευτέρη Αρβανίτη και τα υπόλοιπα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου να είναι έτοιμα να αναλάβουνε δράση αφού γίνει ο ορισμός τους από το Πρωτοδικείο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ