ΑΡΗΣ

Πάει για το πρώτο sold out

Πάει για το πρώτο sold out
Αλεξάνδρειο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο φετινό sold out αναμένεται το Σάββατο στο κλασσικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΚΑΕ: " Καθημερινά στα γραφεία της ομάδας καταφθάνουν από τις πρώτες πρωινές ώρες, μέχρι και αργά το βράδυ αρκετοί φίλοι του Άρη από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σκοπό να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο γήπεδο. Το ενδιαφέρον όμως δεν περιορίζεται μόνο εντός των ελληνικών συνόρων. Η φήμη του Άρη λόγω της πλούσιας ιστορίας του έχει εξαπλωθεί εδώ και χρόνια παντού, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει υποστηρικτές σε πολλές χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο".

"Ανάμεσα λοιπόν στους χιλιάδες φιλάθλους του Άρη που θα βροντοφωνάξουν για μια ακόμη φορά το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας, θα υπάρχουν και έξι Ισπανοί από την Κόρδοβα που αγόρασαν εισιτήρια του αγώνα και δήλωσαν θαυμαστές των "κιτρίνων" από την εποχή του Νίκου Γκάλη και της "αυτοκρατορίας".

"Πριν φύγουν μάλιστα από τα γραφεία της ΚΑΕ έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες για να αποθανατίσουν τις στιγμές τους στο "αρχηγείο" του Άρη και δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους να βιώσουν από κοντά την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο Αλεξάνδρειο, αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά ενώνοντας τις δικές τους φωνές μαζί με όλες τις υπόλοιπες



".

Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφέρει επίσης: " Όλα δείχνουν πως το πρώτο sold out για την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αποτελέσει γεγονός. Αυτό όμως που θα πρέπει να τονισθεί για τους φιλάθλους της ομάδας μας είναι ότι υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση και θα μπορούν από τις 09:00 μέχρι τις 19:00 να έρχονται στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, 2310 265 600) να έρχονται για να τα προμηθευτούν".

"Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται επίσης από τον ΑΣ Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και στους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου)

".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ