ΠΑΟΚ

Πάει στο Πρωτοδικείο

Πάει στο Πρωτοδικείο
Πανελούδης

Σε λύση διοίκησης Πρωτοδικείου φαίνεται να οδηγείται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Η διορία μιας εβδομάδας που είχε δώσει στην ραδιοφωνική του συνέντευξη ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, την Τρίτη 24 Ιουλίου εξέπνευσε προχθές χωρίς να αλλάξει κάτι.
Ο Τάκης Πανελούδης δηλαδή παραμένει κανονικά στην θέση του. Του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και παράλληλα τον Αμερικανό Ταμπ Μπάλντγουιν να παραμένει ο τεχνικός της ομάδας αν και εδώ και περίπου ένα μήνα συνεχίζει να βρίσκεται στο Όκλαντ με την οικογένειά του.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει μαζί με τον Σπόρτιγκ οι μόνες δύο ομάδες της Α1 που δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση παρά το ότι ακούγεται ότι ο Αμερικανός Έντμουντ Σόντερς και του Γιάννη Γκαγκαλούδη φαίνεται να βρίσκονται προ των πυλών.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η κατάσταση στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μένει ως έχει η λύση του Πρωτοδικείου, παρά το ότι ήταν αρνητικός ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Τάκης Πανελούδης, μοιάζει ως πιθανότερη την στιγμή αυτή να λάβει χώρα ακόμα και την Δευτέρα.

Η μόνη περίπτωση για να μην συμβεί κάτι τέτοιο είναι ο Τάκης Πανελούδης να αναλάβει μόνος του να οδηγήσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ή να παρουσιάσει ένα διοικητικό σχήμα με τον ίδιο να παραμένει μεγαλομέτοχος και όπου πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος θα είναι κάποιος παράγοντας που εκείνος θα εμπιστεύεται.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ