ΑΡΗΣ

"Πάγωσε" την FIBA ο Σκορδίλης

"Πάγωσε" την FIBA ο Σκορδίλης
Σκορδίλης INTIME SPORTS

Ο Γάιος Σκορδίλης ετοιμάζεται μετά από σχεδόν εφτά μήνες απουσίας να επιστρέψει και πάλι στο Αλεξάνδρειο.

Ο Γάιος Σκορδίλης παραμένει χωρίς ομάδα ενώ έχει συμβόλαιο με τον Άρη που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων μόνο τυχαίο δεν είναι ότι το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε την αποστολή του Άρη στην Αθήνα όπου βρισκόταν για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης και ότι αποφάσισε να "παγώσει" την καταγγελία του στην FIBA.

Μία καταγγελία στην FIBA για την οποία ήταν έτοιμος να προχωρήσει από την στιγμή που δεν είχε εισπράξει το ποσό των 90.000 ευρώ που του είχε επιδικαστεί μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει.

Ποσό που αντιστοιχούσε σε χρήματα που είχε λαμβάνειν για τις περιόδους 2009-2010 και 2010-2011 ενώ δεν του επιδικάστηκε ευρώ και για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Ο Σκορδίλης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο της αποστολής του Άρη στην Αθήνα παρουσία του εκπροσώπου του, Λου Διαμαντόπουλο, και είχανε συνάντηση με τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη.

Νωρίτερα ωστόσο είχε προηγηθεί επικοινωνία με τον Κερκυραίο πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Αλεξανδρή που εισηγήθηκε την απόκτησή του χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Όσο για το που «κολλάει» την στιγμή αυτή η επιστροφή του Σκορδίλη; Στο ποσό της προκαταβολής του διακανονισμού για το ποσό των 90.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν αλλά και της εύρεσης της χρυσής τομής όσον αφορά το οικονομικό των απολαβών του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και του Κερκυραίου πάουερ φόργουορντ/σέντερ το καλοκαίρι του 2009 οι απολαβές του για την περίοδο 2011-2012 ήταν 110.000 ευρώ. Πολύ που είναι απαγορευτικό την στιγμή αυτή με τα υπάρχοντα δεδομένα να του καταβληθεί.

Το σίγουρο την στιγμή αυτή είναι τόσο ο Αλεξανδρής επιθυμεί να έχει τον Σκορδίλη στην διάθεσή του όσο και ο Σκορδίλης να επιστρέψει και πάλι στον Άρη. Και μάλιστα άμεσα να αγωνιστεί αν και όλα έδειχναν πως φέτος θα κατέληγε τελικά στην Κύπρο αφού δεν είχε έρθει σε συμφωνία με κάποιον από τους Πανιώνιο ή Μαρούσι.

Επί του παρόντος ωστόσο την στιγμή αυτή στον Άρη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ότι ο Σκορδίλης ότι θα είναι το απόγευμα στην προπόνηση και στην διάθεση του Αλεξανδρή όπως θα ήθελε ο "τίγρης" και πολύ περισσότερο να τον έχει στην διάθεσή του το Σάββατο στην Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ