NBA

Παίκτης των Λέικερς έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τη γνωριμία του με το ίνδαλμά του, τον Στεφ Κάρι

Παίκτης των Λέικερς έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τη γνωριμία του με το ίνδαλμά του, τον Στεφ Κάρι
PRINTSCREEN

Ο Κουίνσι Ολιβάρι έχει ως είδωλο τον Στεφ Κάρι. Μετά τη γνωριμία του μαζί του, στο φινάλε του φιλικού των Λέικερς με τους Γουόριορς, ο 23χρονος γκαρντ λύγισε από τη συγκίνηση.

Ο Κουίνσι Ολιβάρι ζει το απόλυτο όνειρο. Ο 23χρονος γκαρντ δεν ευτύχησε να ακούσει το όνομά του στο NBA Draft 2024, ωστόσο, βρέθηκε στο training camp των Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους υπέγραψε Exhibit-10 συμβόλαιο στις 14 Αυγούστου, ευελπιστώντας κάποια στιγμή να βρει μια εγγυημένη θέση στη Λίγκα. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, αυτό απέναντι στους Γουόριορς, ο Ολιβάρι είχε 22 πόντους, μαζί με 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, όμως το highlight του ήταν η στιχομυθία που είχε στο φινάλε με τον Στεφ Κάρι, που είναι και το ίνδαλμά του.

Όταν ρωτήθηκε για αυτή την όμορφξη στιγμή που μοιράστηκε με τον σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ, ο Ολιβάρι λύγισε και έβαλε τα κλάματα, διηγούμενος το τι βίωσε. "Είναι τρελό, γιατί θαυμάζω τον Κάρι από τότε που ήμουν 11 χρονών. Δεν ξέρω καν τι να πω. Αυτός είναι ο αγαπημένος μου παίκτης όλων των εποχών", ανέφερε αρχικά.

Για να συνεχίσει λέγοντας: "Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ότι του αρέσει το παιχνίδι μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι φαν του δικού του παιχνίδιου. Είχα τη φανέλα του, την οποία έχει υπογράψει δύο φορές στο παρελθόν. Κοιμόμουν με αυτή τη φανέλα. Θέλω τόσο πολύ να γίνω σαν κι αυτόν. Το ότι μπόρεσα να τον γνωρίσω και το ότι τρέφει κάποιου είδους σεβασμό για μένα, το ότι μιλήσαμε και μου έδωσε ένα ζευγάρι από τα παπούτσια του, τα οποία υπέγραψε, όλα αυτά σήμαιναν τα πάντα για μένα. Το ξέρει ο μπαμπάς μου, το ξέρει η μαμά μου. Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Δεν ξέρω, απλά σημαίνει πολλά".

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ