ΠΑΟΚ

Παίζεται η θέση του Έιβερι

Παίζεται η θέση του Έιβερι
Έιβερι

Η προετοιμασία συνεχίζεται και ο αντικαταστάτης του Έιβερι αναμένεται ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την στιγμή αυτή το πιθανότερο σενάριο είναι να ισχύσει το πρώτο. Να παίξει δηλαδή και πάλι ο Έιβερι όπως και στην πρεμιέρα με τον Πανελλήνιο εκτός και αν μέχρι το βράδυ ή το αργότερο αύριο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του.
Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος θα είναι αυτός. Αν δηλαδή θα είναι κάποιος άλλος Αμερικανός ή ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς που και ξέρει το τι εστί η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την προηγούμενη παρουσία του σε αυτήν αλλά και την λογική του Μαρκόπουλου με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο Μαρούσι.

Έτσι λοιπόν κι αν όλα δείχνουν από το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Κυψέλης πως η απομάκρυνση του Έιβερι είναι θέμα ημερών δεν αποκλείεται τελικά να παίξει το Σάββατο κόντρα στον Άρη στο PAOK Sports Arena.

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ώρες θα δοθεί η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα με τον Μαρκόπουλο σε καμία περίπτωση να μην θέλει να ρισκάρει με την συμμετοχή κάποιου παίκτη που μόλις θα έχει ουσιαστικά ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την ίδια ώρα και όσον αφορά την περίπτωση του Τοντόρ Γκετσέφσκι; Επί του παρόντος το μόνο σίγουρο είναι πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του διεθνή Σκοπιανού σέντερ με τον Μαρκόπουλο να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως θέλει τον χρόνο του δεδομένου ότι ενσωματώθηκε καθυστερημένα με την υπόλοιπη ομάδα.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ