ΑΡΗΣ

Πακέτο Χαρίση-Κουμπούρα

Πακέτο Χαρίση-Κουμπούρα
Χαρίσης-Κουμπούρας

Κοντά στην απόκτηση του Τσιάρα βρίσκεται ο Άρης που θέλει να αποκτήσει και τους Χαρίση-Κουμπούρα

Η συζήτηση δεν έγινε τυχαία αλλά με αφορμή την παρουσία του κοινού τους εκπροσώπου Τάσου Δελημπαλταδάκη. Λίγες ώρες μετά την λύση του συμβολαίου του διεθνή πλέι μέικερ με την Πρόκομ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε στο πρώτο της φλερτ για τον Χρήστο Χαρίση. Όπως ακριβώς δηλαδή είχε κάνει και ένα χρόνο πριν. Στην πορεία της συζήτησης στο τραπέζι προέκυψε και το όνομα του Φάνη Κουμπούρα. Ο Έλληνας πλέι μέικερ θα είναι με την σειρά του ελεύθερος τις επόμενες μέρες από την στιγμή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Ολύμπια Λάρισας.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν στον Άρη και με δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Αμερικανό με το βουλγάρικο διαβατήριο Κίκι Κλαρκ επιθυμούν υπό την υπόδειξη του Ματσόν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό την θέση του πλέι μέικερ. Παράλληλα βέβαια αυτό που αναμένουν να γίνει είναι η πώληση του Ντάριους Ουάσιγκτον, παίκτη που δεν υπολογίζει ο Ιταλός τεχνικός, με τις Ούνιξ Καζάν και Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων όπως έχει διαρρεύσει να έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Κατά τα άλλα ο Ματσόν βρισκόμενος στο Ορλάντο εκτός από τους παίκτες που θα δει στην συμμετοχή τους στο καμπ που διεξάγεται, είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί και με τον Αμερικανό εκπρόσωπο του Κλαρκ, Τζάστιν Τζάνιγκ. Στην συνάντηση αυτή ενδέχεται να υπάρξει και ουσιαστική εξέλιξη στο όλο θέμα αφού και η Σκαβολίνι Πέζαρο επιθυμεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Εν τω μεταξύ αναμένεται και η επίσημη λύση της συνεργασίας του Ιταλού τεχνικού με την Φορτιτούντο Μπολόνια. Αυτή είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσει κάποιες μέρες εκτός και αν τελικώς υπάρξει λύση στην συνάντηση του εκπροσώπου του Ιταλού τεχνικού, Ντάριο Σαντρόλι, με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζιλμπέρτο Σακράτι.

Τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Τσιάρα. Όπως αυτές αναφέρουν ο φόργουορντ της Ολύμπια Λάρισας τα τελευταία δύο χρόνια φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ