ΑΡΗΣ

Πακέτο Ματσόν-Κλαρκ

Πακέτο Ματσόν-Κλαρκ
Κλαρκ

Στην εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με Αντρέα Ματσόν και "Κίκι" Κλαρκ

Στην περίπτωση του Αντρέα Ματσόν στον Άρη μετά το ραντεβού που είχε την Παρασκευή ο Ιταλός του μάνατζερ, Ντάριο Σαντρόλι, με τον πρόεδρο της Φορτιτούντο Μπολόνια, Τζιλμπέρτο Σακράτι, αλλά και τον νομικό της ομάδας φαίνεται πως το επόμενο 48ωρο θα καθοριστικό.
Στην διάρκεια αυτού δηλαδή είναι πολύ πιθανό να έχει επέλθει λύση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού με την ομάδα της Μπολόνια. Εξέλιξη που θα ανοίξει τον δρόμο για την επισημοποίηση της προφορικής του συμφωνίας που ήδη υπάρχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για συμβόλαιο δύο ετών.

Όσο για τον Κίκι Κλαρκ; Ο Αμερικανός με το βουλγάρικο διαβατήριο γκαρντ την περασμένη Τρίτη είχε απαντήσει αρνητικά στην Σκαβολίνι Πέζαρο και στην πρόταση που του είχε γίνει για νέο συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.

Η απάντησή του αυτή σκόρπισε αισιοδοξία στις τάξεις του Άρη για την απόσπαση του ναι στην δική τους πρόταση επισης για συμβόλαιο δύο ετών. Ένα ναι που είναι πολύ πιθανό να ειπωθεί από τον Κλαρκ μέχρι την Παρασκευή ίσως και με το που οριστικοποιηθεί η συνεργασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Ματσόν.

Κατά τα άλλα στον Άρη αναμένουν την εξέλιξη στο τι μέλλει γενέσθαι με την πώληση του Ντάριους Ουάσιγκτον. Επί του παρόντος φαίνεται απλώς να έχει υπάρξει ενδιαφέρον από τις ρωσικές Ούνιξ Καζάν, Ουράλ Γκρέιτ και Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων αλλά και αναμονή κάτι ανάλογο να συμβεί και από την Ντιναμό Μόσχας.

Δεν αποκλείεται πάντως στο όλο θέμα να βοηθήσει ο ίδιος ο Ουάσιγκτον σε περίπτωση που βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ κάτι που αν συμβεί στα ταμεία της ΚΑΕ Άρης θα μπει το ποσό που αναμένεται σε σχετικό όρο του συμβολαίου του.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ