EUROLEAGUE

Πάλι εκτός ο Τεόντοσιτς

Πάλι εκτός ο Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έπαθε υποτροπή σε τραύμα που είχε στη γάμπα, κατά την προπόνηση του Σαββάτου και η ΤΣΣΚΑ θα χρειαστεί να παίξει και πάλι χωρίς αυτόν... για διάστημα που ακόμα δεν είναι γνωστό.

Η πρώτη φορά που οι γάμπες του, του έκαναν τη ζωή δύσκολη, ήταν στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου (28/5), όταν ο Μίλος Τεόντοσιτς τέθηκε νοκ άουτ (με πρόβλημα στη δεξιά), με τους διοικούντες την ΤΣΣΚΑ να ενημερώνουν πως ενδέχεται να μπει στο χειρουργείο. Αυτό δεν έγινε ποτέ, αλλά έχασε το υπόλοιπο της σεζόν, μαζί και το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Φέτος, στις αρχές του Μάρτη ο Σέρβος γκαρντ τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα και αφοσιώθηκε σε πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει. Μόλις πάτησε παρκέ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα και έχασε τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. Επέστρεψε στο ματς με τη Γαλατασαράι, την περασμένη Παρασκευή (4/4), για να αισθανθεί νέες ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου (5/4) και να υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων.

Οι της ΤΣΣΚΑ ενημέρωσαν ότι το νέο πρόβλημα εντοπίζεται σε τένοντα και ο Τεόντοσιτς ταξίδεψε για το Ισραήλ, προκειμένου να επισκεφτεί γιατρό που εξειδικεύεται στο θέμα του. Μέχρι λοιπόν, να καταλήξουν στο τι έχει και τι χρειάζεται για να επουλώσει την πληγή, θα είναι εκτός.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ