ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ

Ο Ντέρικ Γουόλτον με την φανέλα των Πίστονς
Ο Ντέρικ Γουόλτον με την φανέλα των Πίστονς Ⓒ 2021 DARREN ABATE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στην περίπτωση του Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ και πλέον κοιτάζει άλλες περιπτώσεις ξένων γκαρντ, με τα χρονικά περιθώρια να είναι στενά και την αγορά να μην διαθέτει πολλές εναλλακτικές.

Ο Ντέρικ Γουόλτον τζούνιορ ήταν ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την θέση του πόιντ γκαρντ, αλλά με την υπόθεσή του να χρειάζεται χρόνο, οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις.

Από την πλευρά του 27χρονου γκαρντ δεν φαινόταν να υπάρχει πρόσφορο έδαφος, κάτι οδήγησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην απόφαση να αφήσουν στην άκρη τη συγκεκριμένη περίπτωση. Με τα χρονιά περιθώρια όμως να πιέζουν πλέον στο "τριφύλλι" προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει των playoffs της Stoiximan Basket League, η προσοχή στρέφεται σε άλλους περιφερειακούς που υπάρχουν στη λίστα, αφήνοντας πάντως και ένα παράθυρο ανοιχτό για την περίπτωση που αλλάξει κάτι από πλευράς του Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ.

Όπως γίνεται σαφές, χρειάζεται αρκετή έρευνα από πλευράς των "πράσινων" - και ας βγήκαν με καλό "πορτοφόλι" στην αγορά - αφού η δεξαμενή των διαθέσιμων παικτών που να ταιριάζουν στα "θέλω" τους είναι μικρή αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά, το ψάξιμο συνεχίζεται για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ