ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ανάμεσα σε Παπαγιάννη και Τάις οι "πράσινοι" για την θέση σου σέντερ, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσιογράφο

Παναθηναϊκός AKTOR: Ανάμεσα σε Παπαγιάννη και Τάις οι "πράσινοι" για την θέση σου σέντερ, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσιογράφο
INTIME

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την αναζήτησή του για την θέση του σέντερ, με γνωστό Ισραηλινό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι οι "πράσινοι" έχουν ως βασικούς στόχους τον Γιώργο Παπαγιάννη (27 χρονών, 2.20 μέτρα) και τον NBAερ Ντάνιελ Τάις (32 χρονών, 2.03 μέτρα)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ψάχνει για έναν σέντερ, ο Εργκίν Αταμάν έκανε λόγο σε συνέντευξή του στην Τουρκία για προσπάθεια να γίνει μία σημαντική μεταγραφή. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, αυτή η κίνηση ενδέχεται να είναι ένας εκ των Γιώργου Παπαγιάννη (27 χρονών, 2.20 μέτρα) και Ντάνιελ Τάις (32 χρονών, 2.03 μέτρα).

Με βάση αυτά που αναφέρει ο Γκίνσμπερ, οι δύο ψηλοί είναι αυτή τη στιγμή οι βασικοί υποψήφιοι για να πλαισιώσουν τον Ματίας Λεσόρ στην θέση του σέντερ, αναφέροντας ότι "στον Αταμάν αρέσουν και οι δύο επιλογές και ο στόχος είναι να υπογράψει έναν από τους δύο".

Η αλήθεια είναι ότι σε πρώτη ανάγνωση οι δύο ψηλοί δεν φαίνεται να μοιάζουν μεταξύ τους, ωστόσο έχουν σίγουρα κάποια κοινά στοιχεία, με κυριότερο ότι μπορούν να σουτάρουν από την περιφέρεια. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Εργκίν Αταμάν θέλει να έχει και ένα Stretch-5 στις ομάδες του.

Την σεζόν 2023/24 ο Παπαγιάννης είχε 11 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο με 31.3% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 5.7 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 48.8% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Τάις από την πλευρά του είχε 6.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στο NBA, φορώντας τις φανέλες των Πέισερς και των Κλίπερς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ