ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Απίστευτη υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης από 19.000 πράσινους οπαδούς στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Άρη

BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τις σκηνές που εκτιλύχθηκαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη στιγμή που μπήκαν στο παρκέ οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR και ο Εργκίν Αταμάν μαζί με το τρόπαιο της EuroLeague, πριν από το παιχνίδι με τον Άρη, το πρώτο εντός έδρας ματς μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου των πρασίνων.

Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου της EuroLeague στο Final Four 2024 στο Βερολίνο δεν θα μπορούσε να μην έχει εορταστικό χαρακτήρα. Τα εισιτήρια για το Game 1 των ημιτελικών της Stoiximan Basket League με τον Άρη (31/5, 20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) έγιναν ανάρπαστα μέσα σε μόλις 10 ώρες και η πράσινη ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο να πάρει θέση στις κερκίδες το αργότερο 1 ώρα και 45 λεπτά πριν από το τζάμπολ.

Οι σχεδόν 19.000 φίλοι του τριφυλλιού επεφύλαξαν μία -ακόμα- απίστευτη υποδοχή στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του, οι οποίοι μπήκαν στο παρκέ κρατώντας την 7η ευρωπαϊκή κούπα του συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ