ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Atamania και στην Σλοβενία από νεαρό φανατικό υποστηρικτή του Εργκίν Αταμάν

26/05/2024 Real Madrid Vs Panathinaikos for Turkish Airlines Euroleague final game during Final four of  Berlin season 2023-24 in Uber Arena, in Berlin - Germany

Photo by: Vaggelis Stolis / Tourette Photography
26/05/2024 Real Madrid Vs Panathinaikos for Turkish Airlines Euroleague final game during Final four of Berlin season 2023-24 in Uber Arena, in Berlin - Germany Photo by: Vaggelis Stolis / Tourette Photography VAGGELIS STOLIS / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Εργκίν Αταμάν λατρεύεται από οπαδούς ανά τον κόσμο και σε αυτό το πλαίσιο συνάντησε στην Σλοβενία έναν νεαρό του φίλο, μαζί με τον οποίο έβγαλαν φωτογραφίες και είχαν μία σύντομη συζήτηση.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR διανύει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Σλοβενία ενόψει της σεζόν 2024/25 που θα τον βρει να υπερασπίζεται τους τίτλους του Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης που κατέκτησε πέρυσι.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του "τριφυλλιού", ένας νεαρός φίλος του Αταμάν βρήκε την αποστολή την αποστολή της ομάδας και εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με τον Τούρκο προπονητή.

Λίγο αργότερα ο Αταμάν ανέβασε ένα βίντεο από τη συνάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδεψε με το κείμενο:

"Ο καλύτερος φαν μου από τη Σλοβενία. Παρακολουθεί όλους μου τους αγώνες από τότε που ήμουν στην Εφές. Πλέον είναι μεγάλος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Τουρκίας. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ