ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Μήτογλου και Παπαπέτρου κόντρα στη Φενέρ, αμφίβολος ο Γκριγκόνις

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Μήτογλου και Παπαπέτρου κόντρα στη Φενέρ, αμφίβολος ο Γκριγκόνις
INTIME

Χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός AKTOR αύριο (25/10) την Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, αφού οι διεθνείς φόργουορντ θα μείνουν στην Αθήνα λόγω γαστρεντερίτιδας. Αμφίβολος και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στον αυριανό (25/10) αγώνα στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε (20:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, αφού οι Ντίνος Μήτογλου και Ιωάννης Παπαπέτρου έμειναν εκτός αποστολής, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Όπως ενημέρωσε η "πράσινη" ΚΑΕ, οι Παπαπέτρου και Μήτογλου ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και αποφασίστηκε να μην ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη. Αντιθέτως, ο Γκριγκόνις - που υπέστη μυϊκό σπασμό στην μέση - θα ταξιδέψει κανονικά, με την ελπίδα να αγωνιστεί. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Μωραΐτης, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Με τους Παπαπέτρου, Μήτογλου εκτός 12αδας και τον Γκριγκόνις αμφίβολο, αυτό σημαίνει αυξάνονται αυτόματα οι ευθύνες των Τσέντι Οσμάν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στις θέσεις των φόργουορντ, ενώ είναι ακόμα πιο πιθανό ο Εργκίν Αταμάν να χρησιμοποιήσει σχήματα με τρεις γκαρντ, ρίχνοντας στο παρκέ ταυτόχρονα τρεις εκ των Σλούκα, Μπράουν, Ναν και Γκραντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ