ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν θα διεξαχθεί το τουρνουά στο Ντουμπάι

12/06/2024 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basket League final game 4 in SEF Stadium in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
12/06/2024 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basket League final game 4 in SEF Stadium in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του ορισμένα φιλικά στο Ντουμπάι, ωστόσο το συγκεκριμένο τουρνουά με τη συμμετοχή της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ερυθρού Αστέρα δεν θα διεξαχθεί τελικώς.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε προγραμματίσει ταξίδι στο Ντουμπάι για φιλικές αναμετρήσεις, ωστόσο το τουρνουά τελικώς δεν θα διεξαχθεί, λόγω του γεγονότος ότι θα μπορούσε να κάνει πολύπλοκα τα πράγματα σε σχέση με τις συζητήσεις της EuroLeague με το Άμπου Ντάμπι.

Θυμίζουμε ότι το Άμπου Ντάμπι έχει καταθέσει πρόταση για τη φιλοξενία Final Four της EuroLeague την επόμενη τριετία.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την περσινή χρονιά με την κατάκτηση της EuroLeague και της Stoiximan Basket League και έχουν στρέψει ήδη το βλέμμα τους στην επόμενη.

Στον προγραμματισμό της προετοιμασίας υπήρχε και ένα φιλικό τουρνουά στο Ντουμπάι, το οποίο ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μαζί με το τριφύλλι επρόκειτο να ταξιδέψουν τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ