ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Έγινε η πρώτη γενική πρόβα του Glass Floor ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν

Παναθηναϊκός AKTOR: Έγινε η πρώτη γενική πρόβα του Glass Floor ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν (10/10, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΑΚΑ, αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η πρώτη γενική πρόβα του Glass Floor.

Το βράδυ της Δευτέρας (8/10) πραγματοποίηθηκε στο ΟΑΚΑ η πρώτη γενική πρόβα λειτουργίας του Glass Floor, ενόψει του πρώτου φετινού εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR, αυτού απέναντι στην Μπάγερν για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague (10/10, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24). Ενός αγώνα που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά γενικότερα στην Ευρώπη.

Το γήπεδο είναι πλέον έτοιμο προς παράδοση. Εκκρεμούν μόνο κάποιες τελευταίες πινελιές για να είναι όλα στην εντέλεια. Πέρα από το πρωτοποριακό Glass Floor και την αντικατάσταση όλων των καθισμάτων με πράσινα, που δίνουν απευθείας μια νέα όψη και αίσθηση στο εσωτερικό του ΟΑΚΑ, έγιναν κι άλλες βελτιωτικές κινήσεις στο πλαίσιο της ολικής ανακαίνισης, όπως η στεγανοποίηση της οροφής.

Πλέον, θα υπάρχει νέο cube και νέα scoreboards πάνω από τις μπασκέτες, ενώ ανακαινίστηκαν συνολικά όλοι οι εσωτερικοί χώροι και προστέθηκαν περισσότερες και ολοκαίνουργιες τουαλέτες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Ακόμα, ο κόσμος αναμένεται να εισέρχεται και εξέρχεται πιο γρήγορα και πιο ομαλά, αφού ανεξαρτητοποιήθηκαν πλήρως οι ροές εισόδου και εξόδου σε κάθε θύρα του γηπέδου.

Παράλληλα, εγκαταστάθηκαν food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου, ώστε οι φίλαθλοι να έχουν μεγαλύτερη άνεση στις αγορές τους. Κινήσεις έγιναν και στο VIP Lounge, που δημιουργήθηκε πέρσι, ενώ προστέθηκαν και σουίτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ