ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σλούκας, προπονήθηκε κανονικά ο Αντετοκούνμπο

SUPER CUP 2024 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Κώστας Σλούκας κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης για το Stoiximan Super Cup | 28 Σεπτεμβρίου 2024, Ρόδος EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας δεν προπονήθηκε την Κυριακή (20/10) λόγω ενόχλησης στο αριστερό γόνατο και ο Δημήτρης Μωραΐτης δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα εξαιτίας οιδήματος στον ώμο. Κανονικά στην προπόνηση ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενόψει ΑΕΚ Betsson.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson στο ΟΑΚΑ (21/10, 20:15, Match Center από το SPORT24) και ο Εργκίν Αταμάν είδε τους Κώστα Σλούκα και Δημήτρη Μωραΐτη να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Κυριακής (20/10).

Ο αρχηγός των πρασίνων αισθάνθηκε ενόχληση στο αριστερό του γόνατο και έμεινε εκτός παρκέ την παραμονή του αγώνα με τους κιτρινόμαυρους. Από την πλευρά του, ο 25χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από οίδημα στον αριστερό του ώμο.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο προπονήθηκε κανονικά ενόψει του αγώνα με την Ένωση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το βράδυ της Δευτέρας (21/10).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ